vrijdag 2 juni 2017

Spring scrap swap 3 #4

Drie weken geleden waren Mariken en ik er met onze Hooray-kaartjes. Nu is het al weer tijd voor kaartje nummer vier van onze Spring Scrap Swap. De opdracht deze keer: gebruik zwart, wit en één kleur. En natuurlijk ook één van de stempels uit de gave Be Strong-set van Altenew. Die ene kleur was snel gevonden. Ik ben de laatste tijd nogal van het groen (gaat vast wel weer over, hihi). De leuke cactusjes en ook de tekst zijn de 'verplichte' stempels. Achtergrondje heb ik gemaakt met het stencil dat ook bij het pakket hoort en acrylverf.
We zijn (voorlopig althans) klaar in huis. Het trappenhuis was onze laatste klus. Dat zit nu helemaal in de verf. Op 14 juni komen ze de vloerbedekking leggen en dan is het echt klaar. Wij gaan dus rustige pinksterdagen tegemoet. Maar nu ga ik natuurlijk eerst bij Mariken kijken. Wat heeft zij gemaakt? Goed weekend allemaal!

12 opmerkingen:

 1. Geweldig tof kaartje! Leuk, dat rijtje cactussen, en de zwarte strook met witte tekst. Wat heerlijk, alles klaar en rustige Pinksterdagen in het vooruitzicht. Dik verdiend, na al dat harde werken! Tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk tof kaartje!
  geniet van je weekend, wij komen naar zuid-Holland uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat het genieten van jullie opgeknapte huis nu kan beginnen! En je kaart is leuk Ellen, mooi hoe je de achtergrond hebt gebruikt voor de kleur en de rest in zwart wit. Helemaal geslaagd wat mij betreft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke kaart weer! Mooi deze kleuren en ik vind de cactusjes top! Fijn Pinksterweekend! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk idee zwart, wit en 1 kleur.
  Mooie kaart geworden!
  Vind cactussen ook erg leuk, super hip op het moment :)

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart Ellen! Het grafische van het rijtje cactussen (cacteeën? cactee?) in contrast met de artsy achtergrond, ik houd daarvan!!
  Wat waren jullie trouwens vroeg vanochtend ha ha, gezellig hoor zo bij de koffie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie achtergrond. Leuk die cactussen strak op een rijtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf kaartje, mooi! Fijn dat jullie even niet hoeven te klussen, geniet van een mooi weekend!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! En je groene achtergrond past perfect bij de cactussen
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel tof! Ik heb hier ook zowat alle kamers uitgekuist en uitgemest. ( behalve die van de dames, dat doen ze best zelf )
  De rest van juni wil ik wat momenten voor mezelf zoeken want er staan me 2 lange drukke maanden op te wachten. Natuurlijk ook wel leuk met de kids, maar helemaal anders. Dus ik probeer nu van de stilte momenten heel hard te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Ellen,

  Ook deze is weer super leuk... Cactussen, ooit had ik er 450, maar da's al lang geleden... Nu enkel de stempeltjes van Cats on appletrees...

  Groetjes,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg toffe kaart Ellen ! Wat zijn die cactussen leuk !

  BeantwoordenVerwijderen