dinsdag 13 juni 2017

You did it!

Morgen is het een belangrijke en vooral ook spannende dag voor alle eindexamenkandidaten! Op school hebben we om 14.30 uur eindexamenvergadering. Heel benieuwd hoe mijn klas het (vooral voor Nederlands) gedaan heeft. Ook privé weet ik twee gezinnen waar de spanning om te snijden zal zijn. Altijd positief blijven, dus ik heb alvast een kaartje gemaakt voor het geval Jochem geslaagd is.
Dan wil ik ook de uitslag bekend maken van mijn 'haartje-kaartje-prijsvraag'. Gisteravond om 22.00 uur waren er 14 mensen die de haar gemeld hebben in hun reactie. Loten dus. Ik heb even on-line gezocht naar een leuke tool daarvoor. De namen ingevoerd, aan het rad gedraaid en de winnaar is...
... Daniëlle! Het kaartje én het cadeautje komen jouw kant op, Daniëlle. Superleuk trouwens al die reacties over de haar. Ik zag 'm zelf pas toen ik de foto ging bewerken en had geen zin om een nieuwe foto te maken. Daarom maar op deze manier 'opgelost'. Fijne dag allemaal!

16 opmerkingen:

 1. Heel toffe geslaagd-kaart. Hopelijk kan je de kaart versturen naar degene die je in gedachten had!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, die OMG is geniaal zeg! Echt een geweldige toffe kaart, hopelijk dat het zo uit gaat pakken...Tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een spannende tijd voor veel scholieren.....je hebt een leuk kaartje gemaakt Ellen! Het vorige kaartje had ik gemist....leuk idee om er een prijsje aan te koppelen!
  Groetjes en een fijne dag,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG, ik ben de gelukkige van het haartje-kaartje.... Wat leuk!! Dat is een leuk begin van de dag :-) Ik hoop zo dat alle resultaten meevallen morgen, zo spannend... En ik hoop dat je dit geweldige kaartje kunt versturen, zo leuk bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Ellen,

  Wat een leuke kaart om te feliciteren, helemaal op maat van de jeugdige ontvanger!
  Leuk hoe je een oplossing vond voor de haartjes-kaart! (en wat een leuke naam gaf je er aan - haha!)

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf kaartje! En nu hopen dat hij geslaagd is. Het haartje-kaartje miste ik even, maar wat leuk dat idee om er iets aan te verbinden en nog leuker voor Danielle.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tekst voor een geslaagde, hoop dat dit kaartje verstuurd mag worden. Je 'haar' wedstrijdje miste ik :) Wel een heel mooi kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha wat een leuk kaartje! En het papier is die van mijn restjes, waarvan ik nu niets meer heb. Grappig het hier te zien.
  Wat een originele manier van verloten.
  Ik zoek ook nog iets voor mijn candy. Ben het lootjes schrijven een beetje zat.... Ik ga eens op zoek.
  Goede vergadering gewenst!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow je kaart is onwijs gaaf, moooooi! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een erg toepasselijke tekst voor een geslaagde. Morgen maar flink duimen voor iedereen.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Spannend!! Ook voor ons inderdaad, zeker na alle herkansingen bij bloem maandag en gisteren.... Je kaartje is tof, gaaf met die grote letters!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi die grote letters! Leuke kleuren. Misschien een domme vraag maar wat betekend OMG? Ik ken dat echt niet 😕 Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oh wat een leukerd! Ik hoop dat je hem mag versturen!! Bij ons hangt de vlag al uit, wij hebben zojuist het verlossende telefoontje voor Bram gehad. Vanavond lekker uit eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hey Ellen. Ik weet wat OMG betekend, het schiet me ineens te binnen. O My God. Ik was in het Ndl aan het zoeken. Bij ons gebruiken ze afkortingen. Vv voldoende verworven Nvv niet voldoende verworven... ik dacht OMG...iets met Ongelooflijk Mooi Geslaagd... maar dat kon natuurlijk niet ☺ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super mooie kaart.
  Groetjes, Chantal S

  BeantwoordenVerwijderen