donderdag 6 april 2017

For you

Vorige week een avondje bij Mariken wezen fröbelen. Heerlijk gespeeld met haar nieuwe distress oxide inktjes. Zelfs zo enthousiast gespetterd dat niet alleen ons papier onder de inkt zat, maar wij ook! Echt komisch. Moet binnenkort eens aan de slag gaan en één van de oxide-achtergrondjes zien om te toveren in een kaart.
De donderdag voor ons fröbelavondje had ik het nieuwe swappakket van Mariken gekregen. Met de gave cactusstempels. De volgende dag doe ik boodschappen bij Albert Heijn en waar loop ik tegenaan? Cactusservetten en een cactuskaars. Die moest ik wel voor haar kopen, dit was te toevallig. Allebei ingepakt en dit kaartje (met een stempeltje van Cats on Appletrees) erbij gemaakt. En dat meegenomen naar onze spetter-avond.

16 opmerkingen:

  1. Ha...daar is mijn mooie cactuskaartje! Staat hier nog steeds te pronken, met de gave kaars! Mijn spetterpapier ligt nog te wachten op tafel. Als ik ernaar kijk, moet ik weer lachen...Was leuk!!! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi!
    Ik ben benieuwd naar jullie spettercreaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 2Dat was dus een spetterend succes:)Ben erg benieuwd naar het resultaat. Deze cactuskaart vind ik gaaf! En dat je uitgerekend bij AH zulke passende cadeautjes vindt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuk kaartje, leuk idee, die strepen zo ! geslaagd kaartje
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. was een spetterende avond zo te horen, heerlijk zie het bijna voor me....
    super leuk kaartje...geweldig zijn die cactussen...

    fijne dag liefs Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele leuke kaartjes zijn dit weer Ellen...mooi gedaan met die strepen...en leuk ook die cactusjes...heel toepasselijk om aan het cadeautje voor Mariken te hangen...

    groetje Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha dat was dus echt een 'spetterend' avondje! Ben benieuwd naar het eindresultaat.
    Superleuk cactuskaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Ellen,

    Wat een geweldig kaartje! Ik herkende hem meteen, deze cactus... Weet je dat ik er, toen ik 13-14 jaar was zo'n 450 had? Ik heb jaren cactussen verzameld en had er zelfs een serre voor in de tuin...
    Verklap je me een keer hoe je deze geweldige achtergrond maakte?

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat super leuk gedaan Ellen!
    Ik had je vorig berichtje gemist....ook erg GAAF!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat superleuk Ellen ! Ja dat is inderdaad te toevallig om te laten liggen ! Het is een heel leuk kaartje met een leuke achtergrond ! Gezellig dat jullie samen zo'n leuke avond hadden ! Wij hebben redelijk wat gescoord in de Primark, alé, de girls dan he ... ze konden niet meer wachter tot er eentje in Antwerpen komt ... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Love the sweet simplicity of your card, Jo x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fantastisch! Ja, cactussen zijn hip, net als flamingo's en ananassen... maar die kunnen mooi in jullie zomerpakket ;-)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Du hast das besondere Talent, aus einer Kleinigkeit und toller Farbkombinationen, eine ausgefallene Karte zu machen.
    Ganz liebe Grüsse Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik typ net een reactie op je vorige bericht. En nu kom ik hier en lees ik ook over toevalligheden... Het leven kan zo mooi zijn! Xxx
    O ja, leuk kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat zal inderdaad een spetterende avond zijn geweest! Je cactus kaartje is superleuk, ja cactussen zijn helemaal hot en happening dit moment. Een schot in de roos van Mariken die gave set van Altenew. Ben ook erg benieuwd naar de achtergrondjes, de kaart voor die stoere Ilja laat zien dat jij daar ook wel raad mee weet!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heel mooi! Aan Distress Oxides waagde ik me nog niet, maar of dat zal blijven duren :)

    BeantwoordenVerwijderen