donderdag 13 april 2017

Smile

Onlangs hebben Joost en ik een soort Belgische driedaagse gehouden. Zaterdag samen met Tim en Hannelore naar De Roma in Antwerpen voor een optreden van Bløf. Geweldig optreden in een prachtige zaal! Zondag naar Sint Job voor de verjaardag van Hannelore. Ze vierde het bij haar moeder thuis, zodat we heerlijk in de tuin konden zitten. En maandag weer naar Antwerpen. Deze keer om bij Hannelore op bezoek te gaan in het ziekenhuis. Vorige week zijn haar keelamandelen verwijderd. En nu had ze een nabloeding en moest ze maandag weer geopereerd worden. Dat was dus even vette pech. 
Enfin, dit was het verjaardagskaartje voor Hannelore. Achtergrondje gemaakt tijdens de spetterende distress oxide avond onlangs bij Mariken. Voor we met de inkt aan de slag gingen, hebben we eerst dit filmpje  (klik) gekeken. Dat ook maar gebruikt om het kaartje af te maken. Waarom niet?

14 opmerkingen:

 1. Nou zeg, dat is echt een geweldige kaart geworden!! Dus toch voor herhaling vatbaar, onze spettersessie?? Och, en Hannelore, wat een tegenvaller. Daar zit je niet op te wachten! Gelukkig wel het optreden meegemaakt en haar verjaardag kunnen vieren...Tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer voor Hannelore dat de ingreep fout liep. Hopelijk is alles nu ok.
  Mooie kleuren op je kasrt, ik vind em heel tof!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liebe Ellen
  Wow eine tolle Karte:-) ööhhh und du hast die Oxide... ich warte noch...
  GLG Adriana
  PS: schöne Ostertage, falls man sich nicht mehr liest;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een gave kaart zeg..
  druk weekend gehad, en wat vervelend zeg voor Hannelore...
  hopen dat het nu voorbij is...

  fijne dag liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige kaart!
  Jouw kaartje voor mij is ook heel mooi!
  Ook veel spetters en een toffe tekst in het rond. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Mooi dat het kaartje op tijd is. Nog een fijne avond!

   Verwijderen
 6. gatdakkie, een nabloeding! En deze operatie is al geen pretje bij volwassenen...ik heb met haar te doen. Gat het alweer beter? Je kaart voor haar verjaardag is top!! Heel mooie achtergrond heb je gemaakt. Ik ga eens gauw kijken hoe je geïnspireerd werd. Ook het vellum erover heen is erg leuk!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fantastisch kaartje voor Hannelore, hopelijk voelt ze zich weer wat beter!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een heerlijk weekend, behalve dan de operaties van hannelore... wat vervelend zeg. Ze kreeg wel een prachtig kaartje, mooi zijn de kleuren!! En de stans vind ik geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geweldige band, heb ze ook ooit live mogen meemaken!! Wat een leuke thema avond :) heb je bij Mariken gehad en wat een prachtige kaart heb je gemaakt! Gave achtergrond, bedankt voor het delen van het filmpje. Ga ik eens even uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kaart, die achtergrond is echt prachtig. Hopelijk wordt Hannelore gauw weer beter!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige kaart voor Hannelore! Het zal wel enorm schrikken zijn geweest. Ik wil je ook nog even bedanken voor de prachtige verjaardagskaart die ik van je kreeg. Super om hem nu in het 'echie' te zien, de textuur is zo prachtig!! Heel erg blij mee!!! En ja, Antwerpen, altijd leuk (mits je er niet naar het ziekenhuis hoeft natuurlijk!) ook als de zon niet schijnt is het sfeertje er altijd goed! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke spetters ! Bedankt voor het filmpje ook en een gezellige pasen daar !

  BeantwoordenVerwijderen