dinsdag 4 april 2017

Elke en Ilja

Terwijl Mariken, Larissa en ik afgelopen zaterdag naar Antwerpen gingen voor een atelier bij Elke reed Joost richting Schiphol om Ilja op te halen. Zij was ruim drie weken naar Costa Rica en Nicaragua geweest. Een geweldig avontuur voor haar, maar wij zijn ook wel weer heel blij dat ze thuis is. Omdat ik niet mee kon, had ik Joost een klein pakketje voor haar meegegeven: Old Amsterdam borrelblokjes en een klein flesje port. En dit kaartje erbij, want het is toch niet niks om zo'n reis in je eentje te maken.
Ondertussen hadden wij het heel gezellig met z'n drieën. We hebben onze vaste 'route' gedaan: koffie aan de overkant, atelier (en shoppen natuurlijk) bij Elke, lunchen bij de buurvrouw en daarna nog even naar Dille & Kamille. Het atelier was weer erg leuk en  leerzaam. Over het resultaat ben ik zelf niet zo te spreken. Kleuren is nu eenmaal niet mijn ding en ik vind de bloem dan ook een soort van mislukt. Heb zo het vermoeden (nee, ik weet het zeker) dat je bij Larissa en Mariken mooiere exemplaren te zien krijgt ;-) Fijne dag!

17 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf kaartje èn pakketje voor Ilja! Dat zal ze tof gevonden hebben! En het was gezellig afgelopen zaterdag! Nogmaals, jouw kaartje ziet er goed uit. Staat prachtig op de foto zo. Ik heb genoten van ons uitje!! Tot straks, AMN-en, heb gehoord in tweetallen...zullen we?? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaart en versnapering voor je dochter!
  Je kaart bij Elke is toch heel mooi! Je mag jezelf niet zo afbreken! Ik zie bij Elke ook altijd mooiere dan de mijne, maar als je thuis bent zie je de jouwe en mag je best fier zijn op wat je gemaakt hebt toch?
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk cadeautje voor je dochter! En met jouw kaartje is toch niks mis? Ik wou dat ik zo kon kleuren 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf kaartje voor Ilja en ook je bloemkaart is mooi, hoor!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen weer geleerd en mooie resultaten, ook je bloemkaart mag er zijn! Zou leuk zijn als ik jou en Mariken volgend jaar op de beurs tref!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Ellen,

  Geen nood als de kaart niet zo is geworden zoals je wou. Het belangrijkste is dat jullie je geamuseerd hebben! Wij hadden op Art Specailly ook de tijd van ons leven... Super weekend met leuke vriendinnen!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het kaartje voor Ilja is ook bestemd voor jezelf, het atelier bij Elke heb je toch maar weer gedaan: Amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het anders mooi ingekleurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is toch een erg leuke kaart geworden hoor Ellen ! Ik vind je kleurwerk niet slecht hoor ! Wat lief dat je een pakketje mee gaf voor Ilja !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel tof kaartje en lief pakketje voor Ilja.
  & ik vind jou kaartje (gekleurde bloem) heel mooi, echt waar!
  Ik vind die van mij ook niet de allermooiste, maar we zijn gewoon te streng voor onszelf. Want...lol hebben we gehad en dat is ook wel erg belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldig mooi dit kaartje bij wel een heel leuk en lekker pakketje Ellen ...zal Ilja zeker heel erg gewaardeerd hebben ...
  en er is niks mislukt hoor
  Ik vind het een super mooie kaart met mooi kleurwerk in die prachtige kleurtjes
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Ellen,
  om te beginnen is je kaart voor Ilja heel leuk! En wat lief om dat aan Joost mee te geven voor haar met het lekkers!
  Je kaart die je bij Elke hebt gemaakt is heel mooi! Ik weet dat je niet echt een kleurder bent, maar deze is goed gelukt hoor! Misschien moeten we (in het algemeen) onszelf niet beoordelen...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien ben ik wel te streng voor mezelf, maar ik moet ook wel een goed gevoel hebben over de dingen die ik op mijn blog plaats. Toch?!

   Verwijderen
 13. Mooie kaart voor Ilja! De kleuren vind ik ook prachtig! Ik vind ook dat je veel te kritisch op je eigen werk bent. Juffeneigenschap vrees ik;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik las je reactie - hier boven - bij Gerjanne en ik begrijp dat heel goed. Ik vind je bloem ook mooi gelukt maar ik snap ook dat je er zelf anders tegenaan kunt kijken en het niet echt geweldig vindt. Ik vind het tóp dat je hem toch plaatst; ik mieter zoiets dan gelijk weg:)
  Heerlijk zo;n thuiskomst met een mooi kaartje, lekker kaas en port. Wat lief! En geniet er van dat ze weer veilig thuis is!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou ik zie geen verschil :) Vind het alle drie beauty's! En wat een avontuurlijk gezin heb je toch. Prachtig kaartje heb je gemaakt voor de 'gelegenheid' wat een schitterende kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi Ellen. De rode kaart voor Ilja. En vandaag niks anders dan toevalligheden. Morgen zien we ook een Ilya. Gisteren ging de oudste ook naar Belle en het Beest ( kijk bij Nancy - allemaal handwerk ) en gisteren zag ik met de boys de film Guus ( en was Guus van GerJanne jarig ) Van zulke dingen kan ik zo genieten....
  Je kaart bij Elke is mooi! Maar het plezier van de dag is het belangrijkste!

  BeantwoordenVerwijderen