dinsdag 4 oktober 2016

It's your day

Het is bij ons de laatste tijd een beetje erg druk en hectisch. Eerst al een weekend naar Zürich geweest. Afgelopen weekend ben ik samen met mijn broer op en neer gevlogen naar Oostenrijk. De broer van mijn vader is overleden en hij woont (woonde) in Keutschach in Kärnten. Donderdagavond laat heen, vrijdag uitvaart en zaterdag weer terug. En komend weekend gaan we met alle kinderen en aanhang naar Spa. Dat laatste was al heel lang geleden afgesproken. Maar het is wel een beetje veel, drie weekenden achter elkaar weg. Zwitserland - Oostenrijk - België. En dan tussendoor uiteraard ook nog werken. Bloggen staat daardoor even op een laag pitje.
Nog wel dit kaartje gemaakt voor Tim. Hij is vandaag jarig, maar vierde het afgelopen zondag bij hem thuis in Berchem. Hij wil graag nieuwe hardloopschoenen kopen. Dat is iets dat je zelf moet doen. Vandaar een kaartje met financiële bijdrage. Kon ik ook eindelijk een keer mijn All Stars-stempeltje van Red Door gebruiken. Vond ik wel toepasselijk.
 

19 opmerkingen:

  1. Jammer dat je uitstapje naar Oostenrijk om zp'n trieste reden was. Gelukkig ook een blije noot met een de verjaardag van je zoon. Toffe toepasselijke kaart!
    fijne dag
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Liebe Ellen
    Das tönt nach strengem Programm, aber alles schöne Sachen:-)
    Deine Karte wirkt auch super... Tolle Schuhe;-)
    Liebe Grüsse Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een drukte ! tja, soms komt het allemaal bij elkaar, net of de dingen het met elkaar hebben afgesproken ! =)
    leuk kaartje gemaakt, heb de stempel ook... ik denk 1 keer gebruikt ? =)
    succes verder,
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is inderdaad druk, zoveel weekenden achter elkaar. Denk dat komend weekend toch wel een toppertje word, leuk om zo samen tijd door te brengen!! Ik vind je kaart ook een toppertje trouwens, de stempel is leuk en nu ook heel toepasselijk. Gefeliciteerd met Tim en fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je jarige oudste!! Ja, eindelijk je all-stars kunnen gebruiken, en wat zijn ze gaaf! Zeker met de bijdrage erbij...hoe leuk!! Nou, jullie sjouwen wat af de laatste tijd...maar volgend weekend is gelukkig wel heel erg gezellig, met de kids erbij. Tot zo! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit kaartje zou ook zeer geschikt zijn voor mijn schoondochter, ook een echte all stars fan.
    Je swap kaartjes zijn ook heel erg leuk geworden

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Ellen,

    Het lijkt wel of jij en Mariken elke keer afspreken hoe laat jullie je berichtje posten, jullie staan bij mij altijd net onder elkaar in de slidebar... grappig...
    Jouw kaartje voor Tim is super... Hij zal vooral de bijdrage ook gaaf gevonden hebben - haha!!
    En ja, als je altijd maar rondtoert, ben je niet veel thuis hé! Die begrafenis is uiteraard niet ok, maar wat heb je verder wel leuke uitstappen gemaakt... Geniet er maar van!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke stempel, heel mooie kaart!
    En Spa wordt vast leuk, het is mooi daar :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk kaartje! Succes met alles.
    Ik miste je bijdrage bij craftliners, ik dacht al Ellen heeft het druk. Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ja logisch dat bloggen er dan niet van komt. Sterkte met alle drukte, je zult een vrij weekend wel even weer fijn vinden als het zover is. Maar alvast veel plezier met het komende weekend! Je kaart met mooie achtergrond en stoere gympen is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooi kaartje! Leuk dat je de schoenen juist in het donkere gedeelte hebt gestempeld. Leuk effect!
    Wat een druktes allemaal. Ook al zitten er veel leuke dingen bij, dan kan het soms toch even teveel zijn. Hopelijk heb je het weekend erna wat meer rust!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooi kaartje!
    Wat heb je drukke weekenden, dat vreet veel energie.
    Hopelijk heb je het daarna weet wat rustiger.
    Veel plezier alvast met het hele gezin in Spa.

    Groetjes Larissa

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een gave, stoere kaart! En proficiat nog met Tim!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd met Tim. Je hebt het er maar druk mee inderdaad, leuke en minder leuke dingen... maar het reizen er om heen maakt het ook pittig. Hopelijk kun je wel lekker genieten en bijkomen in de sauna. En daarna lekker even wat dagen van de weekenden daarop voor jezelf vrij houden! Hele gave kaart is dit, de schoenen zijn perfect geplaatst zo in die vlek!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel mooi en zeker lekker stoer dit verjaardagskaartje Ellen...zo een gave stempel van die All Stars erop...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Allereerst gefeliciteerd met de verjaardag van Tim! Gaaf kaartje en hoe toepasselijk :) En wat een wereldreizigers zijn jullie toch, al kan ik me indenken dat het op dit moment even 'te' veel is. Denk goed om jezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Fabulous combination of images and colours, Ellen, Jo x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Klinkt inderdaad als een behoorlijk druk leven, maar wel heel leuk. Hier gaat het al net zo (helaas niet zo avontuurlijk als bij jullie maar gewoon in Nederland...) bloggen komt er niet zo van. Zeker na lange dagen achter de computer heb ik er niet altijd zin in s'avonds. Maar ik ben natuurlijk wel heel nieuwsgierig naar wat je maakt, wil niets missen! Deze is ook weer geweldig! De schoenen zijn perfect voor de gelegenheid en de achtergrond maakt hem lekker stroer en artsy!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik vind die stempel van die gympen ook echt iets voor jou:) Het is echt een top-kaartje. En een superleuke manier om een bijdrage te geven. Ik kan mij voorstellen dat het best veel is; ik werd eerlijk gezegd al moe toen ik je berichtje las. Dat zijn bomvolle weken. Veel indrukken. En bij het overlijden van je oom zal er ook veel naar boven komen. Dat is niet makkelijk. Tuurlijk blog je dan minder; denk om jezelf. Ik hoop dat jullie met jullie kinderen een heerlijk weekend hebben!

    BeantwoordenVerwijderen