dinsdag 18 oktober 2016

& love

Hebben jullie ook zo'n heerlijk weekend gehad? Ik wel :) Vrijdagavond eerst een etentje met de hele familie om de verjaardagen van de ouders van Joost nog te vieren. Zaterdag de deur niet uit geweest en veel voor school gewerkt en wat kaartjes gemaakt. En zondag hebben Joost en ik een flinke wandeling in de Loonse en Drunense duinen gemaakt. Wat was het prachtig weer die dag! Echt genieten.
Van een achtergrondje met distress inkt dat nog op mijn bureau lag, heb ik zaterdag dit kaartje gemaakt. De ampersand is ingelegd en het woordje 'love' heb ik gestempeld met de misti. Als versiering een paar sequins, meer niet.
Deze laatste week voor de herfstvakantie wordt een drukke. We hebben op school voor de eerste klassen projectweek over de Biesbosch. Onderdeel daarvan zijn twee excursies. Morgen gaan Mariken en ik met onze mentorklassen naar het Biesboschmuseum in Werkendam. Vrijdag gaan we weer samen op pad. Dan gaan we echt die Biesbosch in, met een boot. Op het eiland van Jannezand gaan we dan wilgen knotten en ook wandelen met de boswachter en dan vogels spotten en waterdiertjes bekijken. Druk dus, maar ook heel leuk en gezellig!

20 opmerkingen:

 1. Leuk is je kaartje, mooie en aparte kleuren! Was deze nog over van de ASS kaartjes? Vrijdag mogen we alweer...wat heb ik ons aangedaan?! En wat fijn dat we samen op pad gaan hè, is nog nooit ge beurd met de Biesbosch. Colien snapt ons!! En donderdagavond naar de film! Allemaal gezellig! Tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ellen,

  Wat een leuke kaart, je ziet wel dat je je inspiratie uit de wandeling hebt meegenomen... Mooi!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend!
  hopelijk wordt het een fantastische projectweek.
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liebe Ellen
  Schöne Karte:-) und wieder hast du die Stanzteile so schön eingearbeitet.
  Guten Schulstart - falls ich das wirklich richtig verstanden habe;-)
  LG Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fleurige kaart! Leuke vooruitzichten. Ik wou vandaag achter mijn naaimachien kruipen met de muziek lekker luid .Maar met een zieke thuis veranderd de planning ( WEERAL ) . Het is zo als het is...
  en we maken er samen een leuke rustige dag van. Hij is gelukkig niet zo ziek, dus hopelijk kan hij morgen weer naar school. Het is voorleesweek en ik ga morgen in enkele klassen voorlezen en dat kan en wil ik niet afzeggen. Maar als hij nog ziek zou zijn, de zussen hebben morgen een studiedag en dan kunnen zij op hem letten. En zo past altijd alles in elkaar. Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart Ellen !
  De week klinkt druk maar super leuk !!!!!
  Veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart Ellen! Druk weekje dus in het vooruitzicht! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kaartje! Veel succes deze week, hopelijk houdt het weer zich een beetje goed, want alleen maar regen tijdens zulke excursies is heel vervelend...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig kaartje Ellen, mooie kleuren ook! Drukke week dus, maar volgende week dan lekker vrij en een beetje bijtanken. Deze week herfstvakantie in het noorden.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Meer heeft het ook niet nodig, mooie kaart met deze achtergronden de zwarte accenten. Ook jullie veel plezier met de projectweek, hopelijk werkt het weer ook een beetje mee. En dan ... herfstvakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf strak ontwerp en wat een mooie kleuren heb je gecombineerd Ellen! Veel plezier in de Biesbosch, leuk programma!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik hoef je berichtje niet meer te lezen om te weten dat die ampersand 'ingelegd' is ;)
  Mooie kleuren voor je kaart! Hopelijk hou je het deze week een beetje droog bij al die excursies. Dan is het een stuk leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig kaartje! Hele mooie kleuren ook. Inspiratie opgedaan in de Drunense duinen? Ik zie er wel een beetje een blauwe lucht boven een horizon van zand in! Wat leuk dat je met Mariken de Biesbosch in gaat, vriendinnen en collega's; dubbelop gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleurencombinatie en het feit dat je de tekst ingelegd hebt maakt het heel mooi afgewerkt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat zijn je kaarten keer op keer mooi; ik ben fan :). De achtergrond vind ik prachtig en de tekst/ampersand steekt er zo mooi bij af. Veel plezier deze week; en hopelijk blijft het vrijdag droog!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg leuk 'Ellen' kaartje, ik vind ze leuk!
  Veel plezier in de Biesbosch deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fijn is het he, als je zo lekker ontspannen kunt in een weekend? Dan ben je opgeladen voor de week.
  Heel mooie kaart heb je gemaakt! De kleuren zijn prachtig.
  Geniet van de drukke en gezellige maar ook intensieve dagen op je werk.
  Daarna heerlijk vakantie! Top vooruitzicht!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hier ook een bomvolle week met vooral vergaderingen, ouderavonden,... pfff
  in ieder geval, een mooi kaartje !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Gaaf kaartje, heel kleurrijk en toch strak, mooi!
  Veel plezier vandaag!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen