zondag 11 september 2016

Hugs

Vandaag verschijnt er op het blog van Craftliners weer een bericht van mij. Hartstikke leuk als je daar even een kijkje gaat nemen. Deze keer een kaartje waarvoor ik twee merken heb gebruikt: My Favorite Things (stansen en papier) en Elizabeth Craft Design (stempeltje). Het hugs-stempeltje is trouwens het eerste stempel dat ik gezet heb met mijn via Marktplaats gekochte Misti. Ben er na één keer stempelen al helemaal blij mee ;)
Samen met Mariken heb ik gisteren een workshop handlettering van Karlijn van de Wier gevolgd. Echt heel leuk en gezellig. Veel geleerd ook. Nu nog tijd zien te vinden om er mee aan de slag te gaan. Misschien laat ik binnenkort wel een keer een stukje eigengemaakt handlettering zien. Maar eerst nog flink oefenen. Fijne zondag!

13 opmerkingen:

  1. ziet er weer leuk uit ! en misti via marktplaats, klinkt interessant ! bij mij staat ie voorlopig op mijn verlanglijstje (vind hem nog vrij duur)
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dus ook aan de Misti:). Ik vind 'em echt i-de-aal. Je kaarjt is weer prachtig. De eenvoud spreekt voor zich en maakt hem juist zo mooi :).
    Leuk weer een workshop handlettering; het is inderdaad veel oefenen. Daar ben ik ook druk mee :)
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel tof kaartje!
    Ik heb de misti al bijna 2 weken te keen van mn tante, zo fijn! Jammer dat ik hem weer terug moet geven. Maar ik krijg hem van mn ouders voor mn verjaardag. Dus heel lang zonder zit ik niet.
    Ik ben heel benieuwd naar de handlettering.
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze kaart is zo mooi! ik dacht al de de tekst zelf geschreven was... ik heb de misti bij Elke gebruikt en wil hem ook wel graag hebben ;-) met de kerstkaarten die eraan komen en die in groter getallen moeten gemaakt worden moet ik het toch maar eens zeer ernstig overwegen ;-)
    Fijne zondag.
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie basic kaart. En de misti, daar ga ik me in verdiepen, als ik weer thuis ben. Ik lees zulke enthousiaste verhalen erover.
    Ook over in laagjes stempelen..
    Maar eerst nog even vakantie vieren!
    Ciao,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf kaartje, mooie combi van kleurtjes! Leuk, toch weer een prominent aanwezig plekje, wat het tot een echt 'Ellen-kaartje' maakt :-) Ja, die Misti is een prima aanschaf. Ik heb geen stempeltje meer gezet zonder het 'apparaat' sinds ik em heb...
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En ik maar denken dat je de lettertjes zelf getekend had na je workshop van Karlijn! Maar ook gestempeld heel erg leuk!! En ja, de Misti... onmisbaar voor perfectionisten ha ha. Zeker bij de strakke kaartjes die jij maakt is het fijn als alles precies zit waar je het wil hebben. Ik kan hem al niet meer missen die misti!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jazeker, de misti is echt eindeloos! Gaaf kaartje heb je gemaakt! En het was weer een topovhtend gisteren, wat was dat goeie afleiding zeg! En natuurlijk fijn en lief gezelschap, thanx voor de aardbeien xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi kaartje! Eenvoudig, maar helemaal af! Fijn dat je zoveel plezier van de Misti hebt. Marktplaats is ideaal voor zulke dingen, he?!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Helemaal mijn ding .
    De misti ... ja wie werkt daar nu niet graag mee.
    Het heeft mijn leven allesinds erg vergemakelijkt .
    Groetjes,
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Verbaas me over jou prachtige eenvoud!
    Wauw!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Supermooi! Wie verkoopt nu zijn Misti vraag ik me af :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Supermooi ontwerp! Nu al een misti op Marktplaats?!

    BeantwoordenVerwijderen