zondag 4 september 2016

Craftliners challenge september

Een nieuwe maand, dus ook een nieuwe challenge bij Craftliners! Gisteren is die van start gegaan. Omdat we het zomerse gevoel graag nog even willen vasthouden is het thema deze keer: zon, zee, strand. Maar dan wel vrij geïnterpreteerd. Je mag dus bijvoorbeeld ook de kleuren geel, blauw en beige gebruiken.
Ik heb gekozen voor de woorden zon, zee en zand. Vind het zo mooi staan dat ze alledrie met de letter z beginnen. Natuurlijk heb ik materialen gebruikt van onze sponsor: de letters zijn stansen van MFT. De blauwe letters van het woord zee heb ik gestanst uit een papiertje dat door de TODO-machine van een laagje folie is voorzien.
De leden van het DT hebben weer mooie voorbeelden gemaakt. Neem een kijkje op ons blog en doe gezellig mee! Als je meedoet, bedenk dan wel dat je minimaal één item uit het assortiment van onze sponsor Craftlines moet gebruiken om in de prijzen te kunnen vallen. Dat kan bijvoorbeeld iets zijn van MFT, Echo Park, BasicGrey, Taylored Expressions of Graphic 45. Papier, stans, stempel... maakt niet uit.

16 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart Ellen ! Inderdaad een leuk effect dat de drie woorden met een "z" beginnen en ik vind het ook erg mooie letters !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf!!' Zo tof, die letters en de drie Z-en onder elkaar!! Jij bent de woordenkoningin, maar ja, dat is niet zo raar als je juf Nederlands bent...Geniet nog van de heerlijke vrije zondag, en tot morgen! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindelijk weer even tijd voor een reactie! Ik zie alles wat je maakt hoor, maar reageren lukte niet altijd qua tijd. Je bent zo leuk bezig met het spelen met kleur voor de achtergronden, dit is ook weer zo mooi. Geweldige kleuren ook voor het thema op je kaart en de 3 dezelfde begin letters zijn inderdaad leuk. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf gemaakt, top met die grote-letter-woorden! En een mooie achtergrond, doet echt zomers aan. Geniet van vandaag en tot morgen!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi voorbeeldkaartje Ellen! Leuk hoe je "zee" blauw hebt gemaakt. Jammer dat ik jullie niet gespot heb vrijdag, ik heb zeker bij de Catjes stand goed gekeken maar helaas.... Fijne zondag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk zomers kaartje!
  Fijne zondag.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een superkaart weer!! Hoe verzin je het toch telkens weer, ik vind het zo knap van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toen ik een eerste blik op deze kaart wierp vulde mijn hoofd zon, zee, strand in. Maar bij nog een keer kijken zag ik dat jij hem veranderd hebt in zon, zee, zand. Geweldig idee om alleen woorden met een Z te kiezen. Geeft een leuk effect.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super strak kaartje, geweldig!
  En m'n pinpas heeft pijn hoor, die storing van kpn werkte daar totaal niet.
  Ik had een tasje vol, inclusief catjes en de heattool.

  Succes morgen met de eerste werkdag.

  Groetjes Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg leuk Ellen....meer hoeft niet!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je het thema letterlijk als tekst gebruikt! Mooie achtergrond, met die stukjes wit bij de randen! En veel succes deze week. We mogen weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Ellen,

  Moest gelijk denken aan ' 'k heb de zon zien zakken in de zee', een liedje dat hier wel eens gezongen wordt... zo'n vrolijk nazomer-kaartje, daar word je helemaal goedgezind van...

  Fijne eerste werkdag!
  Ik zit hier mijn 2de maandag en 't valt nog steeds niet mee ze, zeker na het afgelopen drukke weekend... Maar 't was een fijn weekend met als hoogtepunt de beurs (waar we elkaar gemist hebben!)

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen