vrijdag 8 januari 2016

Winter scrap swap 2 #1

Yes, daar gaan we weer! Vandaag starten Mariken en ik onze winter scrap swap. Deze keer is het pakket vooral gevuld met Clearly Besotted. Aangevuld met een beetje MFT en een beetje Heidi Swapp. Ik hou van woorden (hihihi, misschien ben ik daarom wel juf Nederlands geworden ;)). Woordstempels, woordstansen... ik vind ze allemaal leuk. Vooral de stansen. Daarom in die richting gezocht voor onze nieuwe swap. Speciaal voor Mariken heb ik er ook nog een paar cute-stempeltjes bij gedaan. Er zit zelfs een hertje voor haar bij!
Vandaag dus het eerste kaartje. Aan de hand van onderstaande schets. Iedere drie weken plaatsen we op vrijdag een kaartje. In het totaal vier keer. En zo swappen we samen de winter door. Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar de uitwerking van Mariken. Ga dus gauw kijken op haar blog. Hop je mee?

19 opmerkingen:

  1. Ooh, geweldig pakket is dit! Ja, en natuurlijk heb ik het hertje gebruikt!! Jouw kaartje is gaaf, mooie kleuren en leuke tekst!! Tot zo, xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig pakket is dit zeg ! Ik zag net Mariken haar kaartje al, jullie hebben erg verschillende kaarten gemaakt ! Deze is ook super !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. helemaal leuk is deze geworden ! mooi gedaan !
    en van tekststempels, je kan er niet genoeg van hebben en van letters al helemaal niet ! ben ook een beetje stiekem 'verslaafd' =)
    mooi mooi
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Ellen,
    wat een gaaf pakket!! Supermooie spullen en daar komen wel meer dan 4 kaartjes van. De eerste is in elk geval heel mooi geworden.
    En twee berichten op een dag zal het niet worden, hihi, stel je voor. Maar na een jaar meer dan 40 uur gemiddeld per week gewerkt te hebben is het straks lekker om meer tijd te hebben (achteraf snap ik ook niet hoe het kan dat ik nog zoveel maakte en blogde, waarschijnlijk kan ik ook tijd maken...;-)) ook voor andere hobby's.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gaaf pakket heb je samengesteld! Superleuke spulletjes allemaal! Je kaartje is helemaal Ellen! Woord stempels / stansen hoort bij jou....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gaaf pakket en mooi eerste kaartje heb je ermee gemaakt! Tof papier, leuk!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig kaartje en wat een leuke stempels en mallen. het merk Clearly Besotted zie ik regelmatig voorbij komen. Daar zijn wel heel veel leuke spulletjes van!! Ik zag dat het een Engelse was, is het wel eenvoudig om de producten te bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bestellen bij Clearly Besotted ging heel eenvoudig. En de spullen waren ook best snel hier. Zeker voor herhaling vatbaar ;)

      Verwijderen
  8. Wat een gave kaart! Heerlijke kleurencombinatie en je heb de sketch leuk verwerkt. Echt een super mooi pakket heb je gemaakt. Veel swap plezier, leuk dat wij er elke keer van kunnen mee genieten. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ha Nederlandse juf, wat een leuke spullen hebben jullie geswapt. Wat een prachtige kaart heb je er mee gemaakt. Wel leuk dat jij als Nederlandse juf kiest voor Engelse woorden. (Lol)
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha wat een mop, ja. Heb als Nederlandse juf inderdaad meer met Engelse teksten op kaarten dan met Nederlandse ;)

      Verwijderen
  10. Wat een geweldig pakketje heb je samengesteld zeg en wat een prachtig kaartje heb je hier mee gemaakt, mooie kleurencombinatie is dit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. GAAF....wat een super leuk kaartje Ellen!
    je hebt een leuk pakketje samengesteld!
    Groetjes en een fijn weekend,
    Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt Ellen heel mooi samengestelde pakketje voor jullie winterswap...en jou kaartje is toch weer zo anders dan die van Mariken...leuk is dat...

    groetjes en een fijn weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik ben gewoon een beetje jaloers op dit swap pakket :)
    Ellen het is eindeloos leuk. Ik ben ook fan van stansen (niets nieuws ha!) en de stempels van Clearly Besotted zijn ook zo gaaf.
    Je kaartje is een beauty; alles klopt. Wow!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je hebt echt een geweldig pakket samengesteld! Echt heel leuk! En jullie kaartjes zijn weer als vanouds: helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zag het pakketje gisteren al bij Mariken . Wat gaaf !
    Maar ik was nog niet bij jouw geraakt .
    Wat een ontzettend leuke kaart !!!
    Van dat merk heb ik nog niks .
    En woordstansen zijn tof maar heb er maar twee van marianne design en soms leen ik er 1 van Su van Ilse . Meer hebben we NOG niet .
    Heb je de hint .... tot volgende week !

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een tijdje niet hier geweest en ik zie alweer een aantal heel mooie kaartjes. Mooi pakketje ook hier, daar komen jullie de winterswap mee door :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh, wat een super mooi swap pakket, Ellen!!! Een echte verwennerij. Daar zijn jullie zo goed in, mooie spullen voor elkaar uitzoeken.
    Het is ook een super kaartje geworden. Ik vind het fijn dat Stephanie nu ook woordstansen heeft ontworpen, die bij de stempels passen (of is het haar zus die het ontwerpt?...) Mijn ervaring met CBS is ook zeer positief. Niet duur en heel snel geleverd.

    Ben erg benieuwd naar de komende vrijdagen. Deze post belooft al iets goeds.

    BeantwoordenVerwijderen