woensdag 20 januari 2016

Sending you love

Gisteren is Ilja aan haar knie geopereerd. In de kerstvakantie is ze tijdens het skiën gevallen. Met de helikopter van de piste gehaald en uiteindelijk met de taxi-ambulance vanuit Oostenrijk weer naar huis gekomen. De zwelling in haar knie was nu zo afgenomen dat ze onder het mes kon. Meniscus gehecht en 'nieuwe' kruisbanden gemaakt door pezen van andere spieren te gebruiken. Spannend dus. Het is vooral ook spannend hoe snel haar herstel zal gaan. Ze heeft namelijk al een reis geboekt. Voor drie maanden naar Zuid-Amerika. Vertrek op 4 maart. En dat gaat heel krap worden. Gelukkig kan ze eventueel ook later vertrekken en de drie weken Spaanse cursus in Buenos Aires overslaan. Maar ja, dat is natuurlijk niet wat ze wil. In ieder geval, dit kaartje is voor haar.
challenge:
Share joy challenge #18 - schets
 

17 opmerkingen:

 1. Heel gaaf kaartje voor Ilja, dat heeft ze wel verdiend na al die ellende. Nu afwachten hoe het herstel gaat, spannend. Fijn dat de operatie achter de rug is! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heftig verhaal, en inderdaad spannend of ze op tijd goed ter been zal zijn. Je kaartje , dat alles zegt, zal haar zeker steunen. Beterschap!
  We duimen mee dat ze haar cursus spaans niet hoeft te laten schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brrr je moet het maar meemaken zeg. Hopelijk komt alles in orde voor Ilja. Heel lief dat kaartje dat je gemaakt hebt. Staat niet te veel en niet te weinig op. Helemaal perfect dus :)
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, was al heftig, maar wordt dus ook nog spannend...! Hopen op een spoedig herstel, zodat haar reis niet helemaal omgegooid hoeft te worden. Dit kaartje helpt vast in het positieve!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superlief kaartje ! Dat klinkt inderdaad als een operatie met stevig herstel ! Een flinke streep door de rekening ! Fijn dat je haar wat opbeurt met zo'n lief kaartje !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kaartje, kan niet anders dan deugd doen. Ik hoop met jullie mee dat haar herstel vlot verloopt en ze tijdig kan vertrekken.
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeetje dat is heftig! Hoop op een voorspoedig herstel....je kaartje is superlief!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat vervelend als al je plannen zo overhoop gegooid worden. Dit kaartje zal haar zeker een beetje opbeuren! Leuk ontwerp!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n lief kaartje zal haar zeker goed doen na al die ellende. Hopelijk herstelt ze snel en kan ze haar plannen waar maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gaaf kaartje Ellen....daar zal de ontvanger heel erg blij mee zijn!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat skiën dat wil wat, hoor je toch vaak dat mensen vallen en er iets aan overhouden. Maar wat een gave kaart voor haar, erg leuk kleuren ook samen gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super kaartje !
  Hoop voor haar op spoedig herstel, denk dat het een sterke tante is.
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Pfew dat is niet niks; dat wordt inderdaad spannend met de geplande vertrekdatum. Ik hoop dat ze dan tot zover goed is hersteld en kan reizen! Je kaartje is prachtig; dat zal haar goed doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Klinkt behoorlijk pijnlijk allemaal. Hopelijk verzacht je prachtige kaartje de pijn een beetje. Ik hoop voor haar op snel herstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk kaartjes! Lekkere felle kleuren bij elkaar.
  Leuke indeling met het frame.
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, zulke ski scenario's zijn voor iedereen, die van wintersport houdt, een horror. En haar is het overkomen... Hopelijk knapt ze na de operatie snel genoeg op voor haar geweldige reisplannen!
  Aan je top kaartje zal het niet liggen!
  Van welk merk is de 'love' stans? (of heb ik dat al eerder aan je gevraagd? - dan excuses voor de herhaling...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De love-stans is van Taylored Expressions. Het tekststempel hoort ook bij die set (met nog meer tekstjes). Heel handig en leuk!

   Verwijderen