maandag 25 januari 2016

I've had my head in the clouds

Vandaag verschijnt op het blog van Craftliners weer een bericht van mij. Hartstikke leuk als je daar even een kijkje gaat nemen! Bij MFT hebben ze de laatste tijd allemaal hele gave blokjes met designpapier. Het Tribal Prints blokje (je weet wel, het blokje dat ik dubbel besteld had ;)) heb ik gebruikt voor dit kaartje. Ik heb het gecombineerd met de Wild About You stempelset van Taylored Expressions. En jawel, de giraffe heb ik zelf gekleurd. Met mijn Spectrum Noir markers. Althans, met wat er nog van over is. Veel van die markers zijn inmiddels al uitgedroogd en heb ik weggegooid. Herkenbaar?

16 opmerkingen:

  1. Aah wat een geinig kaartje!! Zou toch maar nieuwe stiffies bestellen, want kleuren moet je blijven doen!! Te leuk! Of kom je een avondje bij mij kleuren?? Zou gezellig zijn!! Fijne dag, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een leuk kaartje mooi gedaan !
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuk kaartje en goed kleurwerk! Hier ook veel uitgedroogde stiften.... te lang niet gebruikt. Best jammer, maar vind kaartjes maken zonder kleurwerk op dit moment net zo leuk ;-)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Toffe kaart, leuke stempelset en prachtig basispapier!
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk designpapier is het, giraf en de wolkjes zijn ook enig! Zijn de stiften utgedroogd of heb je ze verkeerd bewaard? Ik moet mijn Distress Markers bijvoorbeeld liggend bewaren, zodat niet alle inkt naar één kant van de stift trekt. (Na staand bewaren doen ze het na even laten liggen wel weer, maar in het begin even niet waardoor het lijkt dat ze op zijn.)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Ik bewaar ze inderdaad staand, in die bewaarhoesjes die erbij horen. Ga de eerstvolgende uitgedroogde die ik tegenkom eens een tijdje neerleggen. You never know :)

      Verwijderen
  6. Tof kaartje, leuk girafje. Ik ga maar eens even gauw bij Craftliners kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi! Ondanks dat het een inkleur-kaartje is vind ik het toch echt een 'Ellen'. Ik had hetzelfde blokje ook per ongeluk dubbel besteld maar was het tweede exemplaar binnen no time kwijt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Superleuke kaart met dit papier en de gave giraffe, die je mooi gekleurd hebt. Mooi kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gave kaart! Leuk detail die wolkjes op het label! Mooi! Ik heb de Spectrum Noirs al ruim 2 jaar en gebruik ze niet heel vaak, maar ze blijven goed. Ik bewaar ze wel liggend, dat scheelt misschien. Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel leuk Ellen, mooi papier en leuk ingekleurd ;-)
    Wie weet komt het nog goed met je stiften...
    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Daarom heb ik me aan potloden gewaagd. Niet zo veel maar die drogen niet uit :) Ik vind je giraffe enig; prima gelukt met dat wat je nog hebt want hij ziet er gaaf uit! Zo'n leuk kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk Ellen ! Tof stempel setje .
    Ik ben blij dat ik er ook een afdrukje van heb .
    Hopelijk doen je stiften het weer dan kan je wat van mijn afdrukjes inkleuren en kunnen ze op een mooi kaartje belanden . Ik vond nog geen tijd . Misschien de volgende challenge van craftliner ....
    Die van deze maand plaats ik deze week en ik gebruikte iets van Mariken ....
    Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een geweldig leuk kaartje Ellen...prachtige DP...en met het girafje op die tag is ook een heeeel mooi detail..en weer heel mooi afgewerkt

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh, wat enig, die giraf! Ook de tekst (stempel) spreekt mij aan. Direct even kijken op het www (-;

    Hopelijk willen de markers weer kleuren nadat ze een poosje liggend bewaard zijn, succes!

    BeantwoordenVerwijderen