woensdag 12 november 2014

Believe

Bedankt voor alle leuke en vaak ook uitgebreide reacties op mijn vorige kaartje! Grappig om te lezen hoe iedereen met het maken van kerstkaarten omgaat. Ik heb de smaak in ieder geval goed te pakken ;) Daarom heb ik er nog maar eentje gemaakt met de leuke spullen (designpapier en die-cut) uit de nieuwste iDEE&post. Deze keer heb ik een kaartje van Inge gelift. Het tekststempeltje is van SU, verder wat nietjes, glimsteentjes en een sterretje met zilverdraad. O ja, en een gestreepte achtergrond die ik heb gemaakt met een soort embossingpasta (Aleene's True Snow) en de Decorative Mask Stripes van SU.

12 opmerkingen:

 1. Jeetje, jij gaat goed met je kerstkaarten! Deze is geweldig!!
  Fijne avond, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk kaartje! En die achtergrond is gaaf gemaakt!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel wit vind ik erg mooi; wat er dan aan kleur aan toe wordt gevoegd springt er dan ook uit. Het "spreekt"dan veel meer. Ik vind dit gaaf; mooie achtergron, goeie keluren combi en mooie details. Beetje zilver; ja met glim vind het altijd goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sow meid. Je bent lekker op dreef met je kerstkaartjes. Deze heb je ook weer erg leuk, en super strak gemaakt. Keep up the good work.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige collectie kerst kaarten wordt dit Ellen, deze is ook weer zo bijzonder en origineel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superkaart! Leuk om een kaartje te liften. Daar zal het wel op neer komen de komende dagen, want even geen 'echte' inspiratie. Deze staat in mijn lijstje van te liften kaarten....misschien morgen wel.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben een tijdje afwezig geweest maar je hebt weer prachtige kaarten gemaakt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tjonge Ellen, je gaat lekker met je kerstkaarten. Heb even een paar dagen terug gekeken, vind ze allemaal geweldig. Leuk hoe je bij dit kaartje het boompje hebt verwerkt, wist zelf niet zo goed wat ik er mee wil, bedankt voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk!
  Manlief ploft net naast mij op de bank en ziet jouw kaartje: Das een moderne kerstkaart zegt hij. En het zegt heel wat als mijn man iets over een kaartje zegt!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een super leuke kerstkaart, Top,,,,
  Groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen