maandag 10 november 2014

Be merry

Ik heb altijd grote bewondering voor degenen die meedoen aan '52 weeks of Christmas' en iedere week van het jaar een kerstkaartje produceren. Zelf ben ik normaal helemaal niet zo lang van te voren al bezig met het maken van kerstkaartjes. Maar ja, toen kwam de nieuwe iDEE&post! Oh deer, daar moet je wel mee aan de gang, te leuk :) Met het gave papier van Fancy Pants en de bijbehorende die-cuts heb ik dit kaartje gemaakt.
 
challenges:
De creatieve zebra - kerstmis

20 opmerkingen:

 1. Iedere week niet, maar wel regelmatig en dan schiet het prima op! Deze kaart van jou en die eronder vind ik erg gaaf, leuk papier en leuke indeling! Dan komen die kits goed van pas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kaart heb je gemaakt.
  En de kaart in het vorige bericht ook al zo mooi.
  Erg leuk pakketje weer om mee te werken.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan!!!
  Leuk dat je meedoet aan onze challenge.
  Dank voor je inzending.

  Creatieve groetjes, Gaby DT DCZ

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, deed mijn bericht het nou of niet...

  Ik vind het ook maar knap hoor, ik kan dat ook niet het hele jaar door. Ik vond het al een hele prestatie dat ik mijn eerste kerstcreatie in augustus maakte! Jouw kaartje is een lekker fris en vrolijk kerstkaartje geworden, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kerstkaartje!! En ik ben ook pas laat in de kerst-flow (moet nog gaan komen). In de zomer lukt me dat echt niet...Gelukkig kwam dit pakket, echt gaaf!
  Fijne avond, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou...ik heb ook bewondering voor jouw prachtig kerstkaartje Ellen....schitterend!
  Dat moet toch wel een gaaf pakket zijn....er komen zoveel prachtige kaartjes van je voorbij!

  Groetjes en een fijne avond,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke kerstkaart Ellen, ik heb vorig jaar (wegens drukte) maar één kerstkaart gemaakt en deze laten afdrukken op mooi foto papier. Denk dat het dit jaar weer doe of een paar verschillende.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wooow dit is ook een prachtig kerstkaartje Ellen... TOP gedaan!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wéér zo een leuke, frisse kaart met de nieuwste spullen uit iDEE&post. De vorige vind ik ook zo gaaf! Leuk, Ellen, ga zo door (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Te leuk weer Ellen, je brengt me op ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik sluit me helemaal bij je aan. Het is een hele prestatie om elke week een kaartje te maken, laat staan dat je elke week een kerstkaart maakt. Je hebt er een heel strak kerstkaartje van gemaakt. Helemaal leuk!!!

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 't is vaak een beetje organiseren... ik merk als ik eenmaal in de 'kerstmodus' ben, dan maak ik graag ineens een kaart of 4, dan ben je weer voor 4 weken mee op de kar, een tip misschien ? En af en toe lukt het gewoon een keertje niet, da's niet erg he ? =)
  in ieder geval een leuk, fris kaartje werd het hier, mooi zo,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nee zeg, kerst in de zomer, alsjeblieft niet. Op zn vroegst in okt. en ik maak wat lukt. Heb ook een aantal jaren geen kerstkaarten verstuurd. Heeeel relaxt. Nu zomaar al heel veel. Ben zomaar in de kerst sfeer ;-)
  Jij ook. Erg leuk kaartjes is dit geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben nogal een planner ( ai ai klinkt een beetje eng hahaha) en ben in Januari al begonnen. Ging in vlagen maar toch al mooi dik 45 kaarten af. Voor mij werkt het en scheelt het een hoop stress aan het eind van het jaar want dan voel ik me zo opgejut als het allemaal nog moet. Maar wat voor mij werkt werkt voor een ander niet. Heb begin dit jaar wel mee gedaan met kerst-challenges met soortgelijk idee maar ben daarmee gestopt. Ik kies mijn eigen tempo en eigen ideeën. Lang leve Pinterest voor inspiratie! En gezien mijn uitstekende hamstereigenschappen stik ik zo ongeveer in het kerstpapier:)
  Dus doe lekker waar jij je goed bij voelt!

  Zo heel verhaal; nu je kaart. Ik vind 'em gaaf. Dit is ook weer een leukerd. Gaaf hé al die die-cuts! Ik zou deze dus houden als ik jou was :)
  Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kaart, echt in jouw (herkenbare) stijl! Mijn kerstkaarten-inspiratie komt meestal echt in de kersttijd. Dus ik ben blij met de kerstvakantie, dan kan ik een voorraadje maken voor de volgende kerst. Heb nu dan ook al een flink stapeltje liggen, heb ik vorig jaar kerstvakantie geproduceerd. Maar met deze kit is het 'maar tikken', wat een leuke (en vooral bruikbare) spulletjes!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie kaart. Helemaal mijn stijl.
  Leuk dat je mee doet bij de Creatieve Zebra.

  Groetjes Jane DT DCZ

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuk gedaan, hele andere kaarten als die ik maak, maar dat vind ik juist zo leuk. bij mij lijken ze dan gauw leeg en saai, bij jou krijg ik echt zo'n wauw gevoel

  liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een gaaf kaartje, gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen