zondag 30 november 2014

A little something cute

Hier hoort een heel verhaal bij. Eind september zou ik met drie vriendinnen/(ex-)collega 's een dagje naar Antwerpen gaan. Vlak daarvoor kregen Joost en ik echter een uitnodiging voor een volledig verzorgd weekend in hotel Sanadome in Nijmegen. Precies in het weekend van dat dagje weg. De meiden waren zo lief het dagje Antwerpen te verschuiven. Toen Joost en ik aan het genieten waren van ons wellness-weekend heb ik iets meegenomen uit het hotel om de meiden te laten weten dat ik aan ze gedacht heb. Voor alle drie heb ik bij het ontbijt een theetje 'gepikt'. Voor Mariken rooibos, want dat drinkt ze altijd. De English breakfast voor Marion, omdat zij Engels geeft. En voor Riet bosvruchten, want op dat zakje stond een soort ketting en Riet heeft vaak kralenkettingen om. Vorig weekend was eindelijk ons dagje Antwerpen en voor die gelegenheid had ik de theezakjes in een zelfgemaakt jasje gestoken en als kleinigheidje aan hen gegeven. Natuurlijk met tekst en uitleg :)


 


12 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige attentie voor je vriendiinen Ellen.....en jullie zullen vast wel een heerlijk dagje gehad hebben in Antwerpen....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ellen,
  van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben vast 1 van de eersten die je feliciteert...tja, dat heb je dan met nachtdienst. Het heeft zo zijn voordelen ;-)
  Je attente kaartjes met inhoud zijn superleuk. Helemaal als je het verhaal erachter kent. Dan weet je pas hoe persoonlijk het is.
  Heel fijne dag, ik hoop dat je lekker verwend bent als je dit leest. Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was zeker een lieve verrassing, wat is dat toch leuk om te krijgen. En we hebben een geweldig tof uitje gehad, echt genoten. Volgende keer weer voltallig, hoop ik!
  En dan nu voor de tweede keer: van harte gefeliciteerd en een hele gezellige dag! Straks doe ik het nog eens " live"... Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gemaakt, grappig dat jullie ook in België waren dit weekend! En van harte proficiat met je verjaardag! Jij mag dus ook bijscholen op je geboortedag..... Tot straks!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik lees het net op het log van Mariken.
  Zij heeft je in ieder geval al lekker verwend maar dat zal vast niet het enige cadeau zijn dat je gekregen hebt vandaag!
  Je hebt erg leuke envelopjes gemaakt voor je vriendinnen. Was je in gedachten toch bij ze dat weekend.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat attent maar vooral ook mooi! Ik vind het geweldig om te zien hoe je met de meest creatieve ideeën komt. Super! Deze zijn ook weer gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je toch altijd attent Ellen en wat een gave verpakkingen heb je ervan gemaakt voor de meiden. En wat lees ik nu? Ben je jarig? Van harte, hoop dat je een leuke dag had?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Happy birthday to you
  happy birthday to you
  happy birthday dear Ellen, een fijne verjaardag voor jou!!
  Hiep hiep hoera en de beste wensen voor een creatief en gezond nieuw levensjaar!

  Ik las net bij Mariken dat je niet al te lang hoeft te wachten op je cadeau, een uitstapje naar Inge. Heel leuk! En het haakpakket houdt je vast zoet tot die tijd. Veel plezier met haken!
  Feestelijke groetjes van Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 9. PS: vergeet ik toch bijna te zeggen, dat de attenties voor je vriendinnen heel leuk zijn geworden en zo persoonlijk met het verhaal achter elk cadeautje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou... wat lief!! Dat je dan aan ze denkt en zo'n mooie kleine attentie maakt, leuk hoor. Dat was vast een succes.
  En ook ik lees dus dat je jarig bent vandaag... van harte Ellen!
  Misschien al gevierd, maar ook een leuke dag hopelijk vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk bedacht van jou!
  En ook nog eens supergaaf uitgevoerd.

  liefs, Duvina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief! Superleuk gemaakt Ellen....dit zal zeker weten gewaardeerd zijn!

  BeantwoordenVerwijderen