dinsdag 30 maart 2021

Spring scrap swap 7 #1

Het is lente! Geen twijfel mogelijk. Wat een temperaturen buiten. En wat een zon. Heerlijk! En op het blog van Mariken en mij is het ook lente. We starten vandaag met een nieuwe spring scrap swap en dus ook met een nieuw pakket. En aangezien ik voorjaar met bloembollen associeer, was de keuze voor de Dutch Tulips set van Birgit Koopsen snel gemaakt. Natuurlijk zit er nog wel meer in het pakket, hoor ;-) Zo leuk om alles uit te zoeken en samen te stellen. 
De eerste opdracht is er meteen eentje met die tulpen. Over beter gezegd het is een opdracht met maar één tulp. Dit is mijn ene tulp. Heel nieuwsgierige wat Mariken gemaakt heeft van deze opdracht. Kijk je mee bij haar? Geniet vandaag en morgen nog van het heerlijke lenteweer. En natuurlijk alvast hele gezellige paasdagen. Fijne dag! Bedankt voor het langskomen!

6 opmerkingen:

 1. Prachtig, jouw kaartje met die éne tulp! Ben nu al in overtreding, stiekem twee gedaan. Iets met keuzestress, maar dat snap jij wel...🌷🌷🌷

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind hem schitterend!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig pakketje en schitterende kaart met één tulp!
  groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt wel een zeefdruk dit mooie kaartje! Prachtig!! Heerlijk hè dat zonnetje buiten, dat maakt het sfeertje voor deze swap helemaal compleet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooi kaartje!
  Ja, lekker genieten van het mooie weer. Daar knapt een mens van op!!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is gaaf, mooi deze kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen