dinsdag 14 juli 2020

Summer scrap swap 7 #2

Voor het tweede summer scrap swap bericht van Mariken en mij is de opdracht 'gebruik het stencil'. En dat stencil is best een grote. Grunge Borders van Darkroom Door en dan de large versie. Eén afdruk daarvan leverde een vol A4-tje op. Daar kon ik mooi meerdere kaarten van maken. Wat van de gave bloemen (ook van Darkroom Door) erbij, tekstje, nietjes en eigenlijk ben ik best heel tevreden met de resultaten.
Kijk je mee wat Mariken gemaakt heeft?



14 opmerkingen:

  1. Nou zeg....vandaag hebben we een dikke ‘match’ en zijn we erg eensgezind! Zo gaaf, roze met oranje in combinatie met de zwarte bloem! Fijne dag, nog plannen voor vandaag? Geniet van het vrij zijn! Liefs 🌸🌸🌸

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker fleurig!! Leuk zoals je de bloemen hebt vastgezet met nietjes.
    En de kaartjes van Mariken lijken deze keer wel heel veel op die van jou.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ellen,

    Wat gaaf in deze vrolijke kleurtjes.
    Prachtige stempels heb je gebruikt.

    Groetnis fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je mag zeker tevreden zijn met de resultaten. Wat een gave kaarten zijn het geworden! De kleurencombinatie is ook heel tof.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat prachtig deze felle achtergrondjes met de botanische printen er op. Ook de nietjes vind ik een heel mooi detail. Echt gaaf gedaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bent helemaal op dreef: ook nu weer weinig wit. De kleurstelling heb ik al vaker bij je voorbij zien komen. Blijft leuk, die vrolijke kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een vrolijke kaartjes weer Ellen...erg leuk gedaan met de mooie achtergrondjes!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heel mooie kaartjes Ellen, grappig gelijkend op die van Mariken!
    Ook vakantie ? Geniet ervan! zal deugd doen !
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooi zijn met de achtergronden met stencil! Lekker dat je dan meteen een serie kunt maken! Leuk dat jij en Mariken in de resultaten zo matchen!
    Fijne vakantie, jullie hebben het al toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel gaaf! En zo grappig, ik kom net bij Mariken vandaan en moest echt even terughoppen om te kijken of ze niet precies hetzelfde waren...ik vind deze kleurencombi's prachtig!
    Geniet van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat gaaf!! Ik vind het zo mooi als er kleur word gebruikt in combi met iets van zwart wat er dan uitknalt!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gaaf zeg, ik zou met zo'n stencil echt niet weten wat ik er mee moest. Maar jouw resultaat is echt heel gaaf.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoe ik mijn huwelijk heb kunnen redden.
    Ben getrouwd en 35 jaar oud, kom uit Monaco. Ik ben 7 jaar getrouwd met mijn man Kennedy, we hebben 2 kinderen. Mijn huwelijk met mijn man is altijd geweldig geweest totdat er vanuit het niets een derde partij binnenkwam. Het begon allemaal toen ik de nauwe band tussen Jonathan en zijn zogenaamde secretaris begon te observeren. Ik had hem zelfs benaderd over de secretaris en hij zegt dat ze gewoon vrienden zijn. Ik wist dat dit allemaal leugens waren op de dag dat ik een paar liefdesberichten op zijn telefoon zag van zijn secretaresse, ik hem ermee confronteerde, onmiddellijk laaide hij op en vroeg me welk recht ik had om te temperen met zijn telefoon, ik vertelde hem dat ik het ging rapporteren hij en de secretaris van zijn bedrijfsleider, onmiddellijk stuiterde hij op me toen hij dat hoorde en begon me te slaan, onze kinderen begonnen zelfs te huilen. Ondanks zijn houding was ik nog steeds bij hem, hij stopte soms met slapen thuis, in de mate dat hij zelfs het huis uit pakte en met zijn secretaresse begon te vertrekken, hij verliet me met onze kinderen. Ik was in tranen, ik had niemand om naar toe te rennen omdat ik alleen maar wilde dat mijn man naar huis terugkeerde, totdat ik Dr. Ajayi tegenkwam hij vertelde me dat de oorzaak van mijn problemen was dat mijn man een slechte betovering had gehad dat het waren niet zijn heldere ogen. Hij vertelde me dat hij een paar spreuken ging uitspreken en mijn man zal bij me terugkomen en hij vertelde me wat ik zou doen. Ik ben er trots op te kunnen zeggen dat het nog geen zeven dagen duurde voordat mijn man bedelend naar huis terugkeerde en zo nuchter dat mijn familie weer bij elkaar is. Allemaal dankzij Dr Ajayi, u kunt contact met hem opnemen via zijn Viber- of WhatsApp-nummer: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heeft u een misverstand met uw geliefde dat heeft geleid tot het uiteenvallen en u heeft geprobeerd zich met hem of zij te verzoenen, maar hij / zij geeft u geen positieve reactie en u voelt dat er iets niet goed gaat in uw relatie en u hebt een snelle oplossing nodig , neem vandaag contact op met dr. Ajayi en zorg ervoor dat je liefdesleven voor het beste terugkomt met je ex, dr. Ajayi heeft me geholpen om de vrede in mijn huis te herstellen omdat mijn man me 9 maanden heeft verlaten en met een andere vrouw heeft gewoond en nooit wilde kom terug naar huis maar met de hulp van de spreukgooier Dr. Ajayi kwam hij na 3 dagen terug naar huis nadat een krachtige herstelbetovering was gedaan door Dr. Ajayi. Dus als je een snelle oplossing nodig hebt in je relatie of huwelijk met de hulp van een spreukmaker, neem dan nu contact op met Dr Ajayi via e-mail: drajayi1990@gmail.com of Viber / Whatsapp:
    +2347084887094

    Hij kan ook de volgende spreuk hieronder uitvoeren
    1. Loterij-spreuk
    2 Veel geluksspreuk
    3. Spell om de zaak voor de rechtbank te winnen
    4. zwangerschapsspreuk
    enzovoort..

    BeantwoordenVerwijderen