vrijdag 10 juli 2020

CAS on Friday #184 - anything but white

Vrijdag en tijd voor een nieuwe CAS on Friday! Leuk dat je langskomt. De opdracht voor de komende twee weken is: anything but white. Bij mij is het grijs geworden. Al moet ik zeggen dat ik toch een klein beetje gesmokkeld heb. De tekst is namelijk wel wit ;-) Zin om mee te doen? Graag! Neem een kijkje op ons blog. Daar vind je alle mooie voorbeelden die het DT gemaakt heeft. Goed weekend!

7 opmerkingen:

  1. Erg leuk geworden Ellen! Vond het best een uitdaging, wit is toch wel de kleur om mee te beginnen voor mij, haha, maar leuk om te doen! Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje Ellen....mooi zo in het grijs met een sprankje wit!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart met de lampjes en een erg leuke tekst.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Ellen,
    jouw voorbeeld is super! Heel mooi en de tekst ook. Ik las dat je wel wat wit mag gebruiken.. Heb je nu vakantie? Bevalt het MBO eigenlijk of zou je liever terug willen naar het VMBO? Ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat valt nog niet mee als uitdaging! Vooral voor een clean kaartje zoals jij ze altijd maakt. Je hebt het dan ook perfect opgelost zo, prachtig met die lampjes en toch heel fris in grijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat heb je knap bedacht! Het lijkt me heel moeilijk om hier iets bij te bedenken als je de opdracht krijgt. Op deze manier is het heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. I love the sentiment on your card Ellen, it's so lovely. Cute card too!

    BeantwoordenVerwijderen