vrijdag 10 april 2020

Happy easter

Vorige week kreeg ik van mijn vriendin Katja een gezellig pakje met de post. Daarin zaten onder andere overheerlijke Milka Oreo eieren. Het 'papiertje' waarin mijn ei verpakt zat heb ik bewaard. En daar heb ik deze kaart mee gemaakt. Folie gladgestreken,  met dubbelzijdig tape op papier geplakt en dat uitgestanst.
Loop ik diezelfde dag bij Albert Heijn en wat zie ik daar? Een Milka reep met de naam Katja erop! Hoe is het mogelijk! Uiteraard heb ik die reep gekocht. Met de post is dus niet alleen een kaart, maar ook de reep richting Katja gegaan. Goeie reclame trouwens voor Milka, deze blogpost ;-)


13 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig kaartje Ellen....en een goed idee om het papiertje te hergebruiken!
  En wat leuk dat je een reep heb gevonden met de juiste naam erop....prachtig!
  Je kaartjes hieronder zijn ook heel erg leuk moet ik zeggen!
  Groetjes en fijne paasdagen,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

   Verwijderen
 2. Wat een verwennerij. Die kleine gelukjes zijn nu zo waardevol! Tof dat je de happy deed met het ei papiertje. En o jee, wat heb ik weer veel gemist! Je hartjespost is prachtig. Ik hoop dat alles goed met je is! Liefs Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nu heb ik me toch ineens zin in chocola!!
  Leuke kaart maakte je. En wat een toeval met de naam op de chocola.
  Altijd leuk zulke cadeautjes.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihi, soms kom je iets tegen, dat MOET je dan gewoon kopen.
  Leuk dat je voor de kaart iets gebruikt hebt way weer van jou kadootje af kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha ha inderdaad een perfecte Milka reclame, ik zou sponsorgeld vragen als ik jou was! Maar wat een superleuk idee om de folie te gebruiken! Topkaartje!! Mijn kinderen kregen deze Milka lepeleitjes vroeger altijd bij het paasontbijt, nostalgie dus. En ja, die Katja reep, snap dat die meteen in je winkelwagentje belande toen je hem zag, het moest zo zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou zeg, als dat geen toeval is! Wat grappig een reep met Katja erop. Je kaart is erg leuk, mooi gerecycled. nu even een paar dagen helemaal vrij?
  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee, verpakkingspapier. Mooi gedaan.
  Ik had gelezen dat Milka een reclamecampagne ging opzetten hier rond, maar wist niet dat ze al te koop zijn. Je vriendin zal blij zijn, want wie lust er nu geen 🍫.
  Mooie kaartjes heb ik weer zien verschijnen.
  Fijne paasdagen en hou jullie gezond.
  Groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk pakketje kreeg je! En die reep, toeval bestaat niet ;-) Slim om dat mooie folietje zo te hergebruiken, erg mooi kaartje! Geniet van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Origineel bedacht om het papiertje van het ei te gebruiken voor je kaart. Dat gladstrijken van de papiertjes deed ik als kind altijd;) Tof kaartje is het geworden. Helemaal leuk dat je een reep met de naam Katja scoorde!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben ik nou op een gesponsorde pagina terechtgekomen, hihi. Je hebt een tof kaartje gemaakt met het 2e hands papiertje en gaaf dat er een reep is met Katja's naam erop. Die pech heb ik dan weer, mijn naam zie je nooit. Wel 2 repen met mijn zwagers naam erop gekregen, de Tony repen blijven (ook) een leuk en lekker cadeautje.
  Fijne Pasen en geniet van de zon.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

  BeantwoordenVerwijderen