vrijdag 3 april 2020

CAS on Friday #177 - black, white and one color

Vandaag start er weer een nieuwe challenge op het blog van CAS on Friday! De uitdaging is: black, white and one color.  Bij mij veel white, een beetje black en die one color is geel geworden. Het DT-team heeft weer geweldig mooie inspiratiekaarten gemaakt. Kijk maar eens op ons blog! En als je mee wil doen, leuk!!!
Alvast een goed weekend!

13 opmerkingen:

  1. Beetje Jan des Bouvrie hè dat wit op wit ha ha, ik houd er van!! Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

      Verwijderen
  2. Wat een leuke kaart Ellen!! Dat zonnige geel is mooi bij het veel wit en beetje zwart!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaart.
    Juist dat kleine beetje zon, euh, ik bedoel geel maakt de kaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh mooi, cas maar helemaal geweldig ! Fijn weekend en hou jullie goed !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie kaart. Mooi zo die bloem gestanst. Fijn weekend! Groetjes, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker vrolijkste dat geel! Leuk dat het ook in de tekst terugkomt. Heb jij het druk met het aansturen van je leerlingen? Hier is het echt even wennen aan de andere situatie. Alle kids thuis en ondertussen zelf werken. En het schoolwerk van de kids lukt natuurlijk ook niet helemaal zelfstandig. Inmiddels beginnen we er gelukkig wel steeds meer aan te wennen. En inmiddels werken de meeste videoverbindingen en inlogcodes (grrr, wat een frustratie!). Maar dat zul je wellicht herkennen?!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel sereen kaartje. Het subtiele geel vind ik prachtig gedaan.
    Geniet van je weekend. Het is heel intensief allemaal, begreep ik van andere docenten. Je mist je leerlingen/studenten vast!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit zijn nou kaartjes waar ik uren naar kan kijken. Zo mooi!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige CAS kaart, Ellen. Mooie bloem!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De beste plek om je geliefde terug te krijgen binnen de periode van 24 uur is op: aoba5019@gmail.com of bel/WhatsApp hem +27740386124. Deze machtige man DR ADELEKE hielp me mijn man terug te krijgen en hij bracht mijn verloren minnaar terug naar mij binnen de periode van 24 uur met zijn krachtige spreuk met slechts 340 euro om de items die nodig zijn voor de spreuk te krijgen. Niettemin zal ik adviseren die met relatie problemen om verder daar klaagt dr ADELEKE via deze details hierboven'

    BeantwoordenVerwijderen