zondag 16 juni 2019

Spring scrap swap 5 #5

Het laatste kaartje van de swaps van Mariken en mij is traditiegetrouw een alles mag kaartje. Tot op zekere hoogte dan, want de stempels moeten in ieder geval gebruikt worden. Uit de stapel gelli plate achtergrondjes die ik heb liggen koos ik deze. De bloem op wit papier gestempeld, uitgeknipt en opgeplakt met een washi tapeje. Tekst erbij gemaakt en klaar. Redelijk simpel wel.
Achteraf viel me pas op dat mijn kaartje van gisteren en dat van vandaag aardig overeenkomen qua kleur. Das echt toeval. Of zou ik me onbewust toch hebben laten beïnvloeden door dit gelli ruitje? Anyway, ik ga doorklikken naar Mariken (klik klik klik) en haar alles-mag-versie bekijken. Klik je mee? Fijne zondag! O ja, en voor wie het 'viert' ook een mooie vaderdag.

12 opmerkingen:

 1. Handig he, die gelli achtergrondjes? Dan is een kaartje zo gemaakt! Leuk, tof en vrolijk is jouw scrapling! Ik heb weer genoten van onze SSS! Fijne zondag, en ook voor Joost een fijne vaderdag! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi kaartje en die bloem komt zo prachtig uit. Gaaf om hem met een washitapeje vast te plakken.
  Fijne dag.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toffe kaart Ellen, mooi die witte bloem op je prachtige ruitjesachtergrond.
  je kaart van gisteren is heel leuk!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel leuke kaart! Je noemt het een simpele kaart, maar zo lijkt het helemaal niet door de achtergrond. Die ziet er heel complex uit, maar ik vind die gelliprint wel echt geniaal goed gelukt!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! Leuk die vrolijke kleurtjes en grappig dat tapeje!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja, die kleurtjes komen inderdaad overeen, maakt toch niet uit? Ze zijn gewoon mooi samen! Leuke achtergrond! Grappig dat plakkertje over de steel, leuk effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi Ellen! En inderdaad je vorige kaartje ook in deze gave kleurtjes maar dat is toch niet gek als je met dezelfde verf je brayer hebt afgeveegd of snap ik het niet goed? Dat stukje washi is een top detail! Ik ga ook snel even bij Mariken kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De witte bloem op de kleurrijke achtergrond vind ik erg mooi.
  Meestal is het andersom, achtergrond wit, bloem kleurrijk,dat maakte deze kaart nou juist zo apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij is super! Ik houd van dit soort achtergrondjes. Heel mooie kleuren ook! Nu nog even bij Mariken kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk is je kaartje, zo met die blokjesachtergrond. En dan kun je de bloem heel goed wit laten, dan steekt hij goed af. Leuk gedaan, zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow, zo'n mooie achtergrond! De witte bloem doet het heel goed op die kleurige achtergrond. Prachtig kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen