zaterdag 15 juni 2019

Mix & match #34

Het is weer mix & match tijd! Voor de derde keer met een schets. Eentje van MFT, een ouwetje. Uitgezocht door Inge. En dan aan ons allemaal de mooie taak om met die schets een kaartje te maken. Ik heb wat papiertjes gebruikt waarop ik mijn brayer heb schoongemaakt. Uit het blauwe papier heb ik de golven gestanst en op de andere twee kleurtjes heb ik gestempeld. Tekstje erbij uit dezelfde set (Ocean Pals van MFT) en wiebeloogjes voor de fun.
Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat de anderen gemaakt hebben. Kijk je mee?

11 opmerkingen:

 1. Die schoonmaak papiertjes komen dus super van pas, want wat een leuk kaartje!! Die oogjes erop geven ook net iets extra’s. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk, die golven met de zeediertjes die erop deinen! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou zeg, jij kunt heel wat met je schoonmaakpapiertjes! Enig kaartje...die beestjes met die leuke wiebelogen! Nu ben ik benieuwd voor wie dit kaartje is? Jij crabby?? Kan ik me niets bij voorstellen...Fijne weekend! Xx
  PS Een week geleden liepen we lekker door Brugge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enige combi MFT met Mixed Media, wauw! Wiebeloogjes doen het altijd leuk he. Fijn weekend! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig die papiertjes met verfrestjes, ze komen zo goed van pas, gaaf kaartje. En die tekst (bij het stempeltje) is ook al zo handig, kan ik die eens lenen ;)
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave uitwerking van de schets. Ik ben gek met wiebeloogjes. Heb er net ook weer 3 gebruikt voor op een Minions kaart.
  Fijn weekend.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk bedacht Ellen.....de sketch is duidelijk zichtbaar.
  Groetjes en geniet van je weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke zomerse kaart! En o, wat vind ik die golfjes geniaal...
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind deze erg leuk!! En een brayer is zeker zo'n roller voor de jellyplate? Waar ik ook nog benieuwd naar ben: is deze kaart voor de voorraad?? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi je onderwaterkaartje Ellen...zo een leuke frisse kleurtjes...en die wiebeloogjes zijn ook een heel leuk detail ...


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen