donderdag 21 februari 2019

Donut worry

Alweer een tijd terug kreeg ik van Nanette onderstaande appjes. Zij had inspiratie voor mij gevonden! Dat kon ik natuurlijk niet op me laten zitten. Zeker niet omdat ik toevallig in het bezit was van het perfecte stempelsetje van Lawn Fawn om hier iets mee te doen. En dus toen dit kaartje gemaakt en naar haar opgestuurd. Ik had het alleen nog niet op mijn blog gezet. Nu dus wel. Fijne dag allemaal, donut worry, be happy!
#999 - En dit is dan bericht nummer 999 op mijn blog. Nog eentje te gaan en ik zit op de 1000 (duizend!). Zoals beloofd ga ik dan een klein cadeautje verloten onder de achtergelaten reacties. Dus hopelijk tot de volgende keer!

11 opmerkingen:

  1. Prachtig CAS-kaartje! Die tekst is super, met de twee lettertypes en de tweede tekst tussen haakjes. Zo komt de tekst nog meer tot z'n recht dan bij het inspiratiekaartje. Toffe stempelset!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf CAS-kaartje Ellen...leuk gedaan!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat men jou toffe kaartjes doorstuurt ter inspiratie. Ik vind de tekst bij jou voor je cas-kaartje ook wel.mooier dan het drukke voorbeeld.
    Fijne avond
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een kaart met een grote glimlach!
    Wat toevallig dat je dat stempeltje had om de voorbeeld kaart te liften.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die Nanette, wat denkt ze met je mee! Geweldig lief! En jouw kaartje, in samenwerking met Nanette...TOP! Tot zaterdag! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, wat leuk dat er zo mee gedacht wordt. Doen mijn meiden ook wel! Je kaartje is erg leuk! Gave set.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed van Nanette, handig zo'n inspiratiebron :) Superleuk kaartje!
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hihi....
    Wij hebben een Bakker Bart winkel en Ver kopen Donuts.
    Elke keer als ik een donut verkoop denk ik altijd "Donut Worry"....Ik ben altijd bang dat ik het een keer zeg, denk dat de klant dan best raar zal kijken.

    Je kaartje is goed gelukt. Mooi, die CAS kaartjes toch tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk om op deze manier geïnspireerd te worden! En hoewel ik donuts echt vreselijk vies vind, vind ik je kaartje helemaal leuk!

    BeantwoordenVerwijderen