dinsdag 1 januari 2019

Memories are made...

... when friends gather. Een mooie tekst om het nieuwe jaar mee te beginnen! Het hoort bij het nieuwjaarslootjes-trekken dat we met ons Mix & Match groepje (Inge, Inge, San, Mariken en ik) hebben gedaan. En ik had Mariken getrokken! Voor haar dus wat gezellige cadeautjes gekocht en die samen met dit kaartje opgestuurd. Het konijntje is niet voor niets van goud. Daar is over nagedacht ;-) Het past bij één van de cadeautjes en de tekst op het kaartje. 
Uiteraard heeft de post ook bij mij iets bezorgd. Het ligt al even te wachten, maar vandaag is de grote openmaakdag. Ik ga dus gauw kijken wat er in mijn pakje zit! Bedankt voor het langskomen en een fijne nieuwjaarsdag! Hier staat traditiegetrouw de televisie aan: eerst het nieuwjaarsconcert vanuit Wenen en daarna het schansspringen in Garmisch. 

11 opmerkingen:

 1. Wat ben ik verwend door jou! Prachtig pakket, echt zo gaaf allemaal! En een kaartje met een gouden konijntje...dat krijg je niet iedere dag! Dank je wel, dikke kus! En geniet van jullie concert en de rest...xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal leuk kaartje met gepaste tekst !
  Ik wens je een heel erg fijn, liefdevol, positief, gezond en creatief 2019.
  Bedankt voor je vele bezoekjes en reacties op mijn blog het voorbije jaar,
  geniet nog van de rustdag
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, alle goeds jullie kant op!
  Wat een bijzonder lief kaartje voor Mariken.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel gelukkig nieuwjaar Ellen!! Wat een leukerd, dit eerste kaartje van 2019! Had je een leuk pakketje gekregen? Vast wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De beste wensen voor het nieuwe jaar!
  Je start meteen met een heel mooi en lief kaartje.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kaartje! Origineel dat je de diertjes op gekleurd papier hebt gestempeld. Verrassend dat het ook op dat goud gelukt is. Ben jij ook lekker verwend met je pakketje?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jij natuurlijk ook nog de beste wensen! En wat geweldig leuk om zo het nieuwe jaar te beginnen, super leuk kaartje!! Wat een mooi concert wat het hè?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is dus het eerste jaar dat het erbij in geschoten is, het Nieuwjaarsconcert en skischans springen kijken. Doen we altijd en vanmiddag zeiden we: 'weet je wat we vergeten zijn....??' EN we wisten allebei wat. Nou ja, volgend jaar weer dan maar.
  Je kaartje is erg leuk. Goede oplossing als je geen zin hebt om te kleuren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaart.
  Grappig om een detail (gouden konijntje) aan te geven op de kaart en dat dan een terug verwijzing te laten zijn in de kadootjes.
  Wij hebben nieuwjaarsdag altijd een "hangdag", doen van alles en toch doen we niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Maak er wat moois van! En wat een super schattig kaartje weer. Ik vind het altijd zo leuk wat jullie met elkaar organiseren.

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. This blog aware me about different programs which can become very useful for our friends and kids. Few websites provide combined courses and few of the are separately for single subject. Glad to get this
  ดูหนังออนไลน์

  BeantwoordenVerwijderen