zaterdag 13 oktober 2018

Happy birthday

De herfstvakantie is begonnen! Heerlijk. En hij begint ook meteen goed. Met prachtig weer en een feestje. Tim, onze oudste, is op 4 oktober 29 geworden. En vandaag gaan we dat in Leuven vieren. Meestal heeft hij geen specifieke cadeauwensen, maar deze keer wel. Hij wil graag een perculator. Je weet wel, zo'n ouderwets koffiepruttelpotje. Dus ik me daarin verdiept. Hét merk daarvoor is Bialetti. Die moest het dus worden.
Behalve de perculator van dat merk ook nog een koffiemolen, kopjes en natuurlijk koffiebonen gekocht. En toen moest er nog een kaartje bij. En laat ik nou net een koffiepruttelstempel hebben! Dat was dus een makkie, dat kaartje. 
Alvast heel erg bedankt voor het langskomen en de reacties. Ondanks dat ik zelf momenteel niet zo trouw ben qua bloggen geniet ik daar heel erg van! Fijne dag allemaal!

12 opmerkingen:

 1. Proficiat met Tim's verjaardag! Wat tof dat je zo'n leuk toepasselijk kaartje kon maken bij het cadeau. Fijne vakantie, even rust...
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk om net hetzelfde in stempel te hebben!
  Geniet van je vakantie, heerlijk wat energie ed bijtanken...
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is super! Wat zal hij blij zijn. Zulke nuttige kadootje zijn de leukste en zeker als moeder hem met zoveel liefde verpakt. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal leuk die bijpassende kaart !
  En gefeliciteerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig leuk kaartje Ellen en heel toepasselijk. Wij hebben het zelfde koffiepotje al jaren, voor op vakantie maar nu tijdens de verbouwing onmisbaar!! Er staat inmiddels een nieuw Illy apparaat in onze keuken maar ik mis het vertrouwde pruttelpotje best wel een beetje, het heeft wel iets gezelligs en heerlijke koffie! Geniet van je vakantie, je zult er na je eerste weken op je nieuwe werkplek best wel aan toe zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte met je kind! Wat leuk een percolator, ik had er vroeg ook een. Ze blijven leuk! Het kaartje is natuurlijk een schot in de roos!
  Fijne herfstvakantie, hier nog een paar dagen te gaan tot het zover is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kaart past perfect bij het cadeau, heel mooi!
  Fijne vakantie ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hihihi, hardstikke leuk! Dat zal geweldig ontvangen zijn. En wat lekker voor je, even een week vakantie. Even bijkomen van de eerst periode in je nieuwe werkomgeving. Ik hoop dat het je steeds beter gaat bevallen en dat je al wat gewend raakt aan alle wat anders dan eerst was. Ik blog momenteel om mijn gedachten te verzetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allereerst nog gefeliciteerd met je zoon! Wat een gave kadootjes heb je voor hem gekocht en wat een toeval dat je deze stempel in je collectie had :) Ik vind de gekozen kleurtjes echt heel gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd! Toevallig dat je zo'n stempel in huis had. Leuk kaartje in 'Ellen-stijl'!
  Ik ben benieuwd hoe zijn ervaringen met de perculator zijn. Wij hebben er ook één, maar die staat al een poosje ongebruikt in de kast. Dat is vast ook een beetje mijn schuld. Ik ben zelf namelijk helemaal geen koffiedrinker.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt voor het lieve cadeau en het mooie kaartje! De koffie is heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen