dinsdag 2 oktober 2018

Autumn scrap swap 5 #1

Och och och, wat een verwennerij! Het nieuwe Autumn Scrap Swap pakket dat ik van Mariken heb gekregen puilt echt van de mooie, leuke, gave, toffe spullen. Stempeltje van Reverse Confetti, een stencil van dat merk, een stans van MFT, designpapier van Lawn Fawn, washi tapejes, cardstock. Bijna te veel om op te noemen. Misschien kan ik het ook maar beter even laten zien.
Niks te veel gezegd, toch?! Ik ben echt heel erg verwend! Over deze eerste opdracht heb ik overigens wel even diep moeten nadenken. Het was een opdracht met een schets. Een schets met een cirkel. Na wat gepieker en geprobeer (en ook weggooien ;-)) is dit het resultaat geworden. 

Hoop dat het me lukt om gauw even bij Mariken te kijken. Ik ben namelijk niet thuis. Dit bericht heb ik ingepland, want ik ben in Slovenië. Samen met mijn broer en Bob, voor de uitvaart van een tante van ons. Dat was gisteren. Zondag zijn we heen gevlogen op Wenen. Bob opgepikt en met een huurauto doorgereden naar Maribor. Vanmiddag gaan we dezelfde route weer terug. Als het goed is, landen we rond zes uur weer op Schiphol.
de schets

13 opmerkingen:

 1. Dat is idd een tof verwenpakketje!
  Heel mooie tekstjes ook op de stempelset, zal je vast vaak naar grijpen...
  Meestal leuk om op reis te gaan, maar dit is natuurlijk niet zo fijn als je naar een begrafenis moet...
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart heb je gemaakt van je prachtig pakketje Ellen!
  Heel veel sterkte,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf pakket, mooi kaartje!
  Gecondoleerd met het overlijden van je tante, sterkte.
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig mooi kaartje heb je gemaakt met dit leuke pakket. En ik maar denken dat jij die prachtige kaarten zo uit je mouw schudt. Niet dus. Maar ja, des te groter is de voldoening als er dan toch iets moois ontstaat. Gecondoleerd met je tante, geen leuke reden voor een reisje, hoop dat het toch fijn was je familie weer te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, de pakketten! En gaaf kaartje weer, ondanks je "struggle".
  Ook mijn condoleances i.v.m. je tante. Slovenië, daar ben ik ook geweest met mijn ma, mooi land.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gaaf pakketje heb je ontvangen van Mariken en wat en lief kaartje heb je ermee gemaakt! Gecondoleerd met het overlijden van je tante.

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gecondoleerd met het overlijden van je tante. Het lijkt me een aparte gewaarwording om zo even op en neer te vliegen voor een uitvaart. Hopelijk hebben jullie een waardevol afscheid gehad.
  Je kaartje is leuk geworden. Eerlijk gezegd vind ik het een beetje 'druk' voor jouw doen, hihi! Het pakket ziet er uit alsof jij het hebt samengesteld. Maar Mariken schreef al dat ze bij het samenstellen ook sterk aan jouw stijl heeft gedacht. En dat klopt dus! Ik ben heel benieuwd wat je er nog meer mee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk hoe jij de cirkel maakte, heel mooi samen met al het wit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Allereerst gecondoleerd met het overlijden van je tante natuurlijk en dan een 'raar' sprongetje naar je kaart: Prachtig is ie, heel fijntjes de verschillende structuren wit en de ragfijne gekleurde lijntjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is een geweldig pakket en een mooi kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie afgewogen kaart.
  Gaat het wat? Begrafenis, je werk, even een heftige periode...
  Hou je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heel erg mooi, Ellen, veel plezier nog met de leuke spullen!
  en nog gecondoleerd en heel veel sterkte voor jullie allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen