dinsdag 18 september 2018

Summer scrap swap 5 #5

Hallo, goeiemorgen! Gezellig dat je vandaag komt kijken naar het laatste kaartje van Summer Scrap Swap nummer vijf van Mariken en mij! Echt al weer het laatste kaartje met dit pakket. En het kan nog makkelijk, want is het geen heerlijk zomers weer de laatste dagen?! Ik kan daar zo van genieten, van het zonnetje dat schijnt. 
Voor dit laatste alles-mag-kaartje heb ik met de fruitstempels van Concord & 9th watermeloenen gemaakt. Lekker zomers. Een hele meloen, maar ook nog een paar stukjes. Designpapiertje doet me aan de pitjes in de meloen denken, dus dat past er prima bij. Het leuke tekstje maakt het af. Zoals altijd ben ik natuurlijk hartstikke nieuwsgierig naar het kaartje van Mariken. Kijk je mee op haar blog?


12 opmerkingen:

 1. Grappig, bij allebei een watermeloen vandaag...
  Mooie kaart!
  Geniet van je dag!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou zeg, allebei aan de watermeloenen! Wat is dat toch grappig, dat we onafhankelijk van elkaar dezelfde keuzes maken! Je kaartje is prachtig, zeker met dat ‘pittige’ designpapier! Tot straks, zo gezellig, uit samen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk met de watermeloenen, die achtergrond is ook fantastisch!
  Fijne, zonnige dag!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, past perfect dit papier bij de watermeloen. Heel anders weer dan bij Marieke.
  Heerlijk vooruitzicht om samen met haar de workshop in Rotterdam te gaan doen. Daar zul je je al dagen op verheugen denk ik. Heel veel plezier en de resultaten zien we vast wel hier verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaart! Die watermeloenstukken en het gekozen papier zijn ene perfecte match!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat achtergrondpapier past perfect, supermooi! En ook een leuk idee om partjes te maken. Heel mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat grappig dat jullie kaartjes deze keer zo verschillend zijn. Die van Mariken super kleurrijk, die van jou geweldig leuk met het “pitten papier”. Dat past er geweldig bij! Veel plezier bij jullie uitje, leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, die tekst is echt heel leuk! Ik zou het papier niet zo snel bedacht hebben bij de watermeloen, maar het past prima. Hopelijk ben je nu aan het genieten van de workshop en kun je alles van je werk even van je afzetten. Je verdient het!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja het blijft maar lekker zomeren hè, echt genieten! Je kaartje is ook al zo lekker s'zomers. Omdat ik de ijsjes wilde laten staan deze zomer heb ik echt heeeeel veel watermeloen gegeten! Ben er dol op!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave hippe kaart! Dat partje meloen is zo een leuk detail!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuk kaartje, lekker zomers! En de tekst erbij is erg gaaf!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Thanks for sharing the good information!
  เว็บ พนัน

  BeantwoordenVerwijderen