dinsdag 27 februari 2018

Workshop Anneke #1

Mariken en ik hebben echt een heerlijk weekend achter de rug! Zaterdagochtend vroeg ben ik opgehaald door haar. In de auto lag er zelfs nog een klein feestpakje voor me klaar. In Gent eerst het hotel opgezocht en daarna de stad in gegaan. Latte, winkels, lunch, winkels, latte, winkels, biertje, winkels, diner, film, slapen. Dat is zo’n beetje wat we gedaan hebben. Zo gezellig!
Zondagochtend lekker ontbeten in ons hotel en toen naar Anneke gereden. Met haar als juf hebben we om te beginnen dit superleuke canvas gemaakt. Die schaapjes, hoe leuk?! Ze hebben zelfs een echte vacht. Het harde werken onderbroken voor een latte met appeltaart (homemade by Mariken). Deze Anneke-dag is immers het verjaardagscadeau dat ik in december van Mariken gekregen heb. En bij een verjaardag hoort taart :-)
Morgen is het tijd voor het KKT, maar donderdag komt het vervolg van deze dag nog. We hebben namelijk meer gemaakt dan alleen dit canvas. Hopelijk kom je morgen én overmorgen dus weer langs. Tot dan!

13 opmerkingen:

 1. Wat was het gezellig, samen op pad en lekker workshoppen bij Anneke! Jouw canvasje is gaaf, dit krijgt vast een mooi plaatsje op je werkkamer! Het was een topweekend! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen bij beide was het een prachtig weekend.
  Jullie hebben leuke canvas schilderijtjes gemaakt met prachtige kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt. En zulke mooie kleuren. Zo te lezen hebben jullie het erg gezellig gehad. Maar dat is jullie volgens mij ook wel toevertrouwd.
  Ik ben erg morgen (hopelijk) weer hoor! En overmorgen ook ;-)
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gezellig lijkt me jullie weekend! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat geweldig is dit Ellen, zo gaaf die canvas, en die schaapjes en tapejes zijn echt geweldig. Leuk zeg, een weekendje weg, heerlijk genieten en leuke dingetjes hebben jullie gedaan. Groetjes, ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jouw canvas is ook al zo'n plaatje ! Wat is die achtergrond prachtig he ! En die wolletjes op de schaapjes, zo leuk ! De appeltaart ziet er heerlijk uit ! Wat lief dat Mariken daarvoor zorgde ! Gezellig zo'n weekend ! Jullie zijn vast nog aan het nagenieten !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jouw canvasje is ook al zo mooi! Enig zo met de schaapjes! Jullie hebben een heerlijk weekendje gehad zo te lezen ;-) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik schreef het net al bij Mariken, een weekendje waar je nog lang kan van nagenieten... tof programma, supermooie canvas, ...
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leukerd dit canvasje, en nog aaibaar ook! Klinkt als een topweekend, maar ik had dan ook niet anders verwacht ;-) Dit zijn de betere verjaardagscadeau's nietwaar?!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, deze canvas! Zo te lezen hebben jullie het erg gezellig gehad, maar dat kon ook niet anders. Ik kom donderdag zeker een kijkje nemen naar je andere creatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anneke weet jullie wel te vermaken! Mooi, je canvas!

  Leuk dat jullie deze verjaardagsuitjes nog steeds in ere houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Steeds als je naar dit leuke canvas kijkt, kun je terug denken aan een geweldig weekend! Want dat was het, zo te lezen. De appeltaart ziet er geweldig uit (waar een mens zin in kan hebben om half acht 's ochtends haha) en jullie hebben een mooi canvas gemaakt. Ben benieuwd naar de rest!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Door mijn dagen weg met Toos deze helemaal gemist! Supermooie canvas! Leuk dat de vacht 'echt' is.
  En heerlijk appeltaart!! Wel een heel bescheiden stukje, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen