donderdag 1 februari 2018

Get well

Mijn schoonouders zijn momenteel allebei in de lappenmand, geveld door de griep. Gisteren zijn we even bij ze binnengewipt. Kijken hoe het ging en of we nog wat voor ze konden doen. Natuurlijk hebben we ook een kleinigheidje meegenomen met een kaartje erbij. De inspiratie voor deze kaart vond ik boven mijn eigen bureau. Daar zag ik een tagje te voorschijn piepen in het paars met wit. En toen was dit kaartje snel 'geboren'.
Heel erg bedankt voor alle leuke reacties op mijn KKT-kaartje! Zo gezellig om te lezen. Morgen ben ik er weer met een kaart voor de nieuwe challenge bij Craftliners. Zie ik je dan?
 

15 opmerkingen:

 1. Och, allebei griep, dat is waardeloos zeg! En dan doet jullie bezoekje en dit mooie kaartje zeker veel goed. Hopen dat ze gauw beter worden, dat is niets...Tot zo, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je beschrijft hoe je geïnspireerd bent. Soms hoef je niet ver te zoeken voor wat inspiratie. Vervelend voor je schoonouders. Van zo'n lief kaartje en een bezoekje voelen ze zich vast weer een tikje beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig dat je soms geïnspireerd door iets wat al bij de hand ligt. heel leuk kaartje en beterschap met je ouders.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig, dat heb ik nou ook wel eens! Opeens zie je iets en denk je : Heee! Kaartidee!
  Hij is mooi gelukt! Naar dat je schoonouders allebei ziek zijn, hadden ze beter kunnen afwisselen, maar ja, dat heb je niet voor het zeggen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk kaartje. Soms is simpel het mooist!! 😍

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Beterschap voor je schoonouders. Het is een hardnekkige griep.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi dit beterschapskaartje Ellen, en dat zullen je schoonouders zeker wel waarderen..
  ik hoop dat ze snel opknappen van die vervelende griep...
  wens ze maar beterschap

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kaartje! Hopelijk zijn je schoonouders er snel weer bovenop!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je toch een ontzettende lieverd Ellen, wat zullen je schoonouders blij zijn met jou als schoondochter en met je prachtige kaartje! Mooie letters en een leuke kleur (ander stempeltje erop en je kunt zo mee doen met de AJ challenge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. allebei griep, wat vervelend! tof beterschapskaartje!
  groetjes
  nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Ellen,

  Super toch hoe jij al die kaartjes uit jouw mouw schudt... heb echt dikwijls zin om ze te copiëren maar dan net het juiste materiaal niet bij de hand... Dus blijf ik ook gewoon mijn eigen ding doen... Maar ik blijf zeker fan van je!!

  Een mens zou met plezier ziek zijn om zo'n leuke kaart te krijgen. Hopelijk knappen jouw schoonouders snel weer op want op zulke leeftijd valt het niet mee om griep te hebben!

  Liefs,
  Nancy

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oei, allebei tegelijk ziek, da’s echt naar. Lief dat jullie even poolshoogte gingen nemen. Zo’n lief kaartje heeft vast en zeker goed gedaan, ik vind ‘m erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. paars is mijn lievelingskleur toevallig, dus ja: erg mooi en zeker met dat mooie lettertype erbij van get well. Binnenkort doe ik een vervolgcursus handlettering en dat lijkt er erg op. Leuke kaart maw. Gr, Annick

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Supermooi, tof om je inspiratiebron te zien ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wouw wat prachtig weer! Je moet het ook net maar zien hè?! En de vertaling naar deze prachtige kaart kunnen maken. Maar dat is aan jou wel besteed. Mooie stans ook! Het schijnt nog al een heftig griepje te zijn dus ik hoop dat je kaartje helpt en je schoonouders snel weer opknappen!

  BeantwoordenVerwijderen