woensdag 10 januari 2018

Just for you

Dit leuke hertje heb ik bij Mariken gestempeld en gekleurd, tijdens de date met Stella. En nu heb ik er thuis een kaartje mee gemaakt. Papiertje gezocht dat kleurt bij de sjaal, hertje uitgeknipt en er een tekstje bij gestempeld. Met zwart embossingpoeder heb ik dat laatste gedaan. Daardoor glimt de tekst een beetje en valt ie ook beter op. Mijn eerste twee werkdagen na de kerstvakantie zitten er al weer op. Wat went dat toch altijd weer snel. Vandaag is mijn vrije dag. Als het een beetje droog wil blijven ga ik misschien wel golfen. En anders weet ik me thuis ook heel goed te vermaken ;-) Fijne dag!
 

14 opmerkingen:

 1. Ha, daar is mijn hertje, ik heb m weer terug, en staat nu op de kast. Zo’n mooi en lief kaartje, ik ben er blij mee. Geniet van je vrije dag, en dat zal zeker geen probleem zijn om die te vullen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superlief kaartje!
  Geniet van je dag 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief kaartje! Jouw knutselspullen hopen natuurlijk op een regenachtige dag ;) En ik zit er na twee dagen werken ook weer helemaal in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het toch een leukerd hé; ik ga die hertjes set ook kopen:) Ik zal binnekort mijn hertjes ook laten zien. Alhoewel het buikje van het eerste hertje er nog steeds wat ziekjes uitziet door het onregelmatige kleurwerk:) Geniet van je dag! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cute, dat hertje komt mooi uit tegen de stripes! Las dat Stella ook hertjes aan het kleuren was ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk papiertje en een super schattig hertje! Alle ingrediënten voor een tof Ellen kaartje zijn er. Mooi gedaan om de tekst met embossingpoeder te bewerken. En, nog naar buiten gekund vandaag?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel gaaf! Knap dat je het zo clean weet te houden! Leuk de schuine strepen!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hey Ellen,

  Deze is weer super leuk! Toffe kleurencombo, hou ik van!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook heel mooi dit hert, leuk die schuine strepen!

  BeantwoordenVerwijderen