zaterdag 6 januari 2018

Autumn scrap swap 4 #bloopers

Hebben jullie dat nou ook? Dat je soms zo kritisch bent op je eigen werk? Dat je niet tevreden bent en dus iets nieuws maakt. En dat je dan na een tijdje denkt 'Ach, het was helemaal zo slecht nog niet!' Bij de swap van Mariken en mij overkomt me dat regelmatig. Misschien omdat ik juist dan het gevoel heb dat het extra goed moet zijn, hihi. Enfin, nu onze autumn scrap swap is afgelopen leek het mij een mooi moment om twee van die 'bloopers' toch even te tonen. Uiteraard allebei gemaakt met de Scandinavian Prints van Neat & Tangled. De paarse die je hierboven ziet is uiteindelijk dit geworden. Echt totaal iets anders. Het onderste kaartje is wel herkenbaar gebleven. Kijk hier maar.
Maandag beginnen we aan onze winter swap. Een nieuw jaargetijde, een nieuw pakket en dus ook nieuwe spulletjes. Hopelijk tot dan. Even een update qua ski-jack: nog niets gevonden. Gezellige avond! Hier staat The Bridge op het programma. We liepen achter maar zijn nu aan het eind van seizoen 3. Heerlijk, binge watching via Netflix. Perfect voor de vakantie!

12 opmerkingen:

 1. Kritisch zijn op je eigen werk? Ja, zeker herken ik dat! Altijd denken dat een ander het beter en mooier doet...Bloopers? Hier? Nee, dat herken ik niet, want als je deze kaarten laat zien, denk ik, ‘wauw’ en ‘mooi’. Jouw lat ligt behoorlijk hoog, en wat je maakt is gewoon tof! Dus...op naar maandag, zin in! Veel plezier met the Bridge, zó goed! Wij kijken the Crown, ook een topper! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn echt geen bloopers hoor, ze zijn super leuk en mooi! En ja dat kritisch zijn op je eigen werk, is hier ook erg herkenbaar :) Succes nog met de zoektoch naar een ski-jas.
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja zeker!! Je eigen werk ondergaat de meeste kritische beoordeling: die van jezelf. En dat is herkenbaar dat het dan bijna niet door de censuur komt! Hihihi...ik heb het een keer gehad dat ik ontzettend twijfelde of ik het wel zou laten zien en ik linkte hem ook nog bij verschillende MD challenges. Wat denk je: twee keer prijs (1 keer random, dat wel....maar toch!)
  Ik vind jouw creaties super. Echt!
  Leuk weer een winterchallengeswap. Vakantie voorbij en meteen weer ets leuks!
  Jammer van je jas! Maar je hebt nog even!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Noouuu dat vind ik helemaal geen bloopers! Maar ik snap wat je bedoeld hoor :). Soms komt een kaartje nog net door mijn eigen keuring heen om op blog/Pinterest oid te komen en die krijgen soms de leukste/ meeste reacties. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sjonge, dat je dit durft te laten zien.... Haha, ze zijn allebei (of eigenlijk alle drie) hartstikke tof! Maar soms heb je dat en ik lees al in de reacties dat het niks vreemds is. Toch fijn dat je zo dapper was om deze creaties te laten zien, want wij genieten ervan :)
  Fijne zondag en grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel herkenbaar! Maar je 'bloopers' zijn erg leuk. Ook de tweede in de grijstinten. Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik noem dit geen bloopers hoor.... en het is heel herkenbaar, ik zeg regelmatig tegen Vincent dat ik iets gemaakt heb wat niet gelukt is en dan kijkt hij me heel verdwaasd aan: is toch leuk geworden..... Soms ben ik het dan uiteindelijk met hem eens ;-) Jassen kopen vind ik altijd een dingetje, geen ervaring met ski-jassen maar ik kan me voorstellen dat het lastig is. Hopelijk lukt het voor jullie ski-vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als jij dit bloopers noemt kan ik beter mijn blog sluiten ha! Ellen ik denk dat je de lat veel te hoog legt. Deze kaarten zijn echt gaaf; al heb ik zelf eerlijk gezegd niet heel veel met paars. Neemt niet weg dat de eerste ook supermooi is geworden.
  Vooral gewoon laten zien!
  Fijne avond!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We zijn vaak veel te kritisch op ons eigen werk ;)
  Het zijn prachtige kaarten en tag geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha ha heeeel herkenbaar :) Leuk en dapper dat je je 'bloopers' toch laat zien. Ik vind ze super mooi maar snap wel wat je bedoeld, de 'nieuwe' kaartjes hebben net dat beetje extra.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die paarse vind ik super, wat had je anders gedacht! Maar ook die andere vind ik mooi!
  Ja, we zijn streng voor onszelf! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig zijn je 'bloopers' toch nog kaartjes/labels geworden. Herkenbaar, dat ik met afgedankt spul toch vrede kan hebben na een tijdje :)

  BeantwoordenVerwijderen