dinsdag 15 augustus 2017

New home

Per 1 augustus zijn Tim en Hannelore verhuisd van Antwerpen naar Leuven. Na twee jaar specialisatie als uroloog gaat Tim nu eerst promoveren. En daarvoor moet hij naar Leuven terug. Voor ons wel jammer, want Antwerpen is een stuk dichterbij. Tijdens de verhuizing zaten wij in Frankrijk. Maar natuurlijk heb ik wel geregeld dat er een kaartje bij hen bezorgd werd. Heel handig, zo'n schoonmoeder die voor je naar de brievenbus gaat :-)
Gisteren zijn we in Leuven gaan kijken naar hun 'new home'. Het is echt een mooi appartement met een lekker balkon. Ze zijn er helemaal blij mee. Behalve kijken is er ook geklust. Door Joost dan voornamelijk, hihi. Televisie ophangen, schilderijtjes aan de muur, piepende deurtjes verhelpen, haakjes vastzetten. Van die dingen. Al is ie bijna 28, een beetje hulp van het ouderlijk front blijft (gelukkig) welkom ;-)         

22 opmerkingen:

 1. Mooi CAS-kaartje voor Tim. En fijn dat hij klus-hulp kreeg van jullie, altijd handig :)
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje Ellen.
  Fijn om ze toch noch met e.e.a. te kunnen helpen.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een klus-pa is toch super hé, vinden wij hier ook...
  Leuke kaart!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een CAS-kaartje ten top! Erg leuk gemaakt, Ellen! Gelukkig maar dat mensen elkaar een beetje willen helpen, zoals je schoonmoeder en Joost bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, heerlijk als ze, zo nu en dan, toch een beetje afhankelijk zijn. En hulp is altijd welkom! Toffe en stoere kaart heb je gemaakt voor het tweetal! Fijne dag! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk CAS kaartje Ellen , die stans heb ik ook nog...gezellig toch even gaan helpen...nee ik kan geloven dat Leuven voor jullie toch weer een stuk verder is...fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik word dit jaar veertig en nog kan ik hulp gebruiken :-) Wat fijn dat ze er zo leuk bij zitten in hun nieuwe appartement. En dit leuke kaartje heeft daar vast een mooi plekje gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk strak kaartje weer Ellen !
  Tja en klussen bij de kids zal altijd wel blijven en is ook fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk kaartje is het geworden Ellen. En wat lief dat jullie tijdens het bezoek aan het nieuwe huis ook nog wat geholpen hebben. Hulp is nooit verkeerd!!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie Cas kaart Ellen...gaaf gedaan!
  Fijn om lekker te kunnen helpen bij de kids!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige kaart Ellen! Jammer om te horen dat je zoon weer wat verder woont, maar wel knap dat hij nog wil/kan verder 'studeren' en Leuven is geen Australië ;)
  Groetjes, charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit verhaal is zo herkenbaar. "Ha fijn dat jullie helpen". Ik denk dat dat iets is wat ze altijd fijn vinden. HIer ook hoor:) Je kaartje; ik vind de eenvoud prachtig. Je weet het hé; ik ben van de "less is more". Ik heb hem dus maar gelijk gepind:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaaf kaartje voor hen! En Leuven is inderdaad wat verder rijden... wel weer leuk voor een weekendje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Tuurlijk, hulp van het ouderfront is altijd handig! Dat merken we hier ook hoor. Knap zeg, nu ook nog promoveren en nog zo jong! Je kaart is leuk! En handig zo'n schoonmoeder op geheime missies sturen!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooi strak design met gaaf lijnenspel en mooie kleuren! En ja, die hulp ... zo herkenbaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo kom je nog eens ergens :) Leuven is ook een toffe stad!
  Mooie strakke kaart, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ach ja, een vader moet zich natuurlijk wel een beetje nuttig blijven voelen hè! En moeders.. die maakt gewoon prachtige kaartjes; heerlijk strak en altijd bijzonder! Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een grote stap en beslissing weer, al die veranderingen, niet eenvoudig, hopelijk valt het allemaal goed mee
  Leuk kaartje
  Grtjs Martina x

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Absoluut fijn als je hulp gewaardeerd wordt :) En wat een mooi strak kaartje liet je bezorgen tijdens jullie vakantie :) Hebben jullie het mooi gehad in Frankrijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuke verhuiskaart Ellen en ouderlijke hulp blijft fijn.
  Onze dochter begint volgende week aan haar laatste gymnasium jaar en haar droom is ook om geneeskunde te gaan studeren. Dus hier een spannend jaar met ergens begin volgend naar een toelatingstoets ergens op een universiteit in het land. Ik denk dat ze kiest voor Nijmegen. Heeft jouw zoon bewust voor Belgie gekozen?
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Mooi kaartje. Tja nu ga je niet vaak meer in mijn buurt zijn...
  En Hannelore haar studies hoe gaat het daar mee? Ik zag haar toen op de workshop bij Elke en ik vond ze ontzettend lief. Haar blog is stil gevallen waarschijnlijk omdat ze het druk heeft op andere vlakken.
  Hulp van je ouders of van je kinderen ( zoals ik met het koken gisteren ) is altijd fijn! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat een leuk kaartje ! Fijn dat jullie hulp inderdaad nog steeds gewaardeerd wrodt !

  BeantwoordenVerwijderen