zaterdag 26 augustus 2017

Look for the miracles

Oeps, zou ik toch bijna vergeten de kaartjes te laten zien die ik afgelopen zondag meegenomen had voor San, Inge en Mariken! Vergezeld van een tubetje handcrème was het een klein cadeautje voor mijn drie (knutsel)vriendinnetjes.  Look for the miracles. En als je goed kijkt, zijn er miracles genoeg. Toch?! Ze hoeven niet groot te zijn. Kleine miracle-tjes zijn ook goed. Zo vind ik de contacten die door het bloggen ontstaan ook een soort van wondertjes. Prachtig toch dat je door internet in contact komt met mensen die dezelfde hobby hebben als jij?!

17 opmerkingen:

 1. Wat is die achtergrond mooi Ellen!!! Alle drie net even anders, dus een stempel is het niet ;-) Heel mooi gedaan! Ja wonderlijk is dat bloggen hè, zo leuk! Geniet van het weekend, lekker met nog even mooi weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Liebe Ellen
  Tolle Karten! Super mit dem embossten Spruch. Oh ja, das Bloggen hat viele schöne Seiten:-)
  LG Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt leuk gedaan Ellen....zo simpel en zo mooi...net als sommige "miracles"!
  Fijn weekend.
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaartjes Ellen....en wat een leuk idee om er een klein cadeautje bij te doen!
  Het bloggen is inderdaad heel erg leuk en gezellig!
  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaartjes Ellen, leuk gedaan! En een klein cadeautje erbij is nooit verkeerd.
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad Ellen het barst van de 'Miracles' om ons heen als we ze maar willen zien! Prachtig verwoord en geweldig leuke kaartjes!! Heb je de achtergrond zelf 'gestreept"? Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige, sprankelende kaartjes met mooie tekst!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaartjes Ellen , prachtig die achtergrond en de tekst geeembost, hetvis inderdaad heel bijzonder als je samen een leuke hobby hebt, dat geeft een band, heel bijzonder. Ik was afgelopen week het Pieterpad aan het lopen en gad een overnachting bij vrienden op de fiets, daar waren ook mede Pieterpad lopers en ook dat geeft al een band en en stuk herkenbaarheid, je deelt dezelfde passie. Fijn weekend groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze zijn super, erg mooie die goud embossing tegen de frisse kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo blij met dit mooie "miracle" kaartje! Het pronkt op mn knutselkamer, en herinnert me aan veel "miracles", mooie tekst!! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een heel leuke reeks! En inderdaad, het is echt fijn om via het bloggen in contact te komen met mensen met dezelfde hobby.
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig, meer heeft het niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Precies wat je schrijft; geluk zit hem juist in kleine dingen. En prachtig toch dat je via je blog in contact komt met allerlei leuke mensen? Ik vind dit soort kaartjes altijd geweldig. Mooie tekst; prachtige achtergrond. Ik hou hier zó van. Na mijn bont gekleurde kaarten broei ik nu weer op iets met veel wit. Bleke Betty will be back:)
  Fijne zondag!
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zeker bijzonder mooi net als jouw kaartjes Ellen, prachtig zoals de tekst schittert op het mooie aqua blauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het zijn weer hele mooie kaarten geworden Ellen en door de kleurtjes toch ook weer anders qua uitstraling. Mooi die combinatie met die gouden letters.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen