donderdag 25 mei 2017

Workshop Anneke #2

Toen ons boekje klaar was, was het de hoogste tijd om te gaan lunchen. We hebben lekker buiten gezeten en genoten van de heerlijke broodjes met allerlei soorten beleg. Echt verwennerij. Daarna hebben we ons gestort op deze kaart. Eerst allemaal druipers gemaakt. Vervolgens de cirkels gestempeld met verf en uitgeknipt, vogeltje gestempeld op een pagina uit een boek die was voorbewerkt met gesso en ook uitgeknipt. Alles opgeplakt, tekst gestempeld en klaar!
Zo lijkt het allemaal zo simpel. En dat is het ook als Anneke ons bij de hand neemt, hihi. Ga je ook even bij Mariken kijken? Zij heeft een ander vogeltje gebruikt. Geniet van het mooie weer en het lange weekend! En hopelijk tot morgen voor het laatste kaartje.
 

14 opmerkingen:

 1. Ook dit vogeltje is echt een schatje, geweldige kaart, met die mooi gekleurde achtergrond! Hoest met klussen?? Geniet vandaag van het mooie weer! Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk jullie uitje. Gezelligheid, creativiteit en dan ook nog naar huis met zulke leuke exemplaren! Heel leuk vind ik hem. Fijne dag, helaas geen bonus vrije dag voor mij morgen. Vandaag wel vrij gelukkig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ontzettend leuk is je kaartje! Oh jee, ga ik nu echt de scribble sticks op mijn verlanglijstje zetten? Zonder hulp gaat zoiets me vast niet lukken... maar ik vind jouw kaartje (of eigenlijk jullie kaartjes) zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gaaf kaartje weer met prachtige kleuren!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat dacht ik ook toen ik het eerste stukje van je tekst las: het lijkt zo eenvoudig, maar als je er zelf mee begint... Dat is het leuke van onze hobby: er zit altijd genoeg uitdaging in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf, wat een leuk kaartje! En genieten zo'n uitje, zelf creatief bezig zijn en tussendoor verwend worden met een lunch: heerlijk!
  grt.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jouw en Marikens blogbericht staan onder elkaar in mijn leeslijst, leuk om te zien. Ook hoe jullie uitwerkingen toch verschillen, ook deze is gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat de achtergrond toch telkens een beetje verschilt, mooie drips ook. Deze vogel staat beeldig op je kaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een vrolijkheid, zowel in de kaart als in je boekje. Leuk om op deze manier verwend te worden.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is echt prachtig wat jullie gemaakt hebben. Deze kaart is zoooo mooi!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg leuk! Mooie kleuren en leuke technieken er weer bij geleerd! Leuke vogels zijn het, deze en die van Mariken.
  Het feest van mijn vader was vandaag. Ik doe nu, moe maar voldaan, het blogrondje.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is 'ie leuk! Gave kleuren...'t is bij jou en Mariken echt zoek de verschillen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Liebe Ellen
  Deine Workshopprojekte gefallen mir sehr gut:-) Dieses hier besonders gut! Toll so ein Workshop!
  LG Adriana

  BeantwoordenVerwijderen