vrijdag 12 mei 2017

Spring scrap swap 3 #3

Drie maal is scheepsrecht. Dat geldt zeker voor mijn swapkaartje van vandaag. Er zijn er twee in de prullenbak beland, voor ik tevreden was met nummer drie. Soms zit het mee, soms zit het tegen. En dat terwijl deze keer de woordstans gebruikt moest worden. Normaliter wel mijn 'ding'. Ik deed waarschijnlijk te ingewikkeld en dan lukt het dus niet. Met dit kaartje ben ik wel blij. Papiertje uit het leuke blokje van MFT dat in het swappakket zit en het windmolentje hoort bij de cactusstempelset van Althenew. Wel een klein beetje gesmokkeld met het groene cardstock ;-)
Vandaag een spannende en lange dag. Het Nederlandse examen (vmbo-gemengde leerweg) van 'mijn' vierde klas is vandaag. Dat betekent vanmiddag surveilleren en daarna samen met mijn collega's het gemaakte werk nakijken. We blijven met z'n drieën op school om dat te doen. Kan weleens heel laat worden. Gelukkig kan ik iets later beginnen vandaag. Tijd dus om eerst even rustig bij Mariken langs te gaan. Natuurlijk wil ik haar hooray-kaartje zien! Kijk je mee?

17 opmerkingen:

 1. Deze kaart is hartstikke tof! Leuke achtergrond (windmolentjes...ik ook) en de Hooray stans is gaaf! Succes vandaag voor jou, en jouw klas. Spannend!! Werk ze, en daarna een welverdiend weekend! Misschien nog ff tot straks...xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoe jullie met dezelfde basismaterialen heel andere maar allebei.heel mooie creaties krijgen. Succes met je leerlingen vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat jullie dan ook nog met dezelfde stempel aan de slag zijn gegaan ! Een heel erg leuke kaart ! Veel succes vandaag voor jou en je kids !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die is helemaal top, zo met zwart, geslaagde kleurencombo !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is hij leuk geworden en zo anders weer als die van Mariken! Gaaf om te zien wat jullie met dit superpakket allemaal maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf kaartje, leuk met dat groen.
  Hopelijk is het gelukt met de examens en kun je genieten van het weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé, leuke kaart! Dat groen is zo verfrissend!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk! Mooie kleuren en prachtige stans. Jammer dat er twee voorgangers in de prullenbak zijn beland. En ik ben benieuwd of je tevreden was na het nakijken...Zeker spannend!
  Groetjes, nu naar Mariken!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed dat je doorgezet hebt Ellen wamt je derde kaartje is erg goed gelukt!! Die stans is echt super en ik vind je zelf gestempelde papier ook echt te gek! Leuk in deze kleurtjes. Ik hoop dat je dag is mee gevallen en het examen goed is gemaakt door de leerlingen, altijd spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Daar kun je zeker blij mee zijn, het is een erg gave kaart! En dat het niet meteen lukt hebben we allemaal wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie kleurencombinatie, supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi Ellen. Zwart en fris groen staat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh heel herkenbaar :) maar uiteindelijk rolt er dan toch een gaaf kaartje van je hand! Mooie frisse combinatie en toch weer lekker stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het zeer geslaagd. Echt toppie
  liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooi kaartje, gaaf met die windmolentjes op de achtergrond! Grappig dat jij dan even niet uit de voeten kunt met een woordstans... maar uiteindelijk is het een zeer geslaagde kaart geworden!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Erg leuke kaart! En je achtergrondje is ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen