dinsdag 8 maart 2016

Hugs

Dit kaartje ga ik zo meteen op weg naar school bij mijn schoonzusje in de bus doen. Vandaag zou haar zus Helmy 54 geworden zijn. Een (virtuele) knuffel is dan echt even nodig. De kisses heb ik binnenin gestempeld. Straks ga ik samen met Colien (en een heleboel tweedeklassers) op excursie. Op school hebben we projectweek met als thema 'Ik hou van Holland'. Wij gaan naar de muziekschool in Waalwijk. Ben benieuwd. Morgen trouwens weer een zelfgekleurd olifantje. Hopelijk tot dan, gezellig!

14 opmerkingen:

 1. Zo'n kaartje doet goed op zulke dagen! Heel lief. En weer dat mooie roze met oranje ;-) Dat wit op wit blijft trouwens ook mooi! Hopelijk heb je een leuke dag bij de muziekschool.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Ellen,

  Wat zijn er sinds het KKT weer mooie kaarten uit jouw hand gekomen... Ben eens gaan rondkijken en kan niet zeggen welke ik het leukste vind...
  Geniet nog van je uitstap...

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook leuk en weer mooi papier van Mft . Vandaag zijn mijn boys thuis . Een rustdagje voor hen ( en mij ) was nodig . Ons weekend was geslaagd maar wat te druk .
  Ik kijk al uit naar je kaart van morgen. Als je de olifantjes ergens te koop ziet , laat het me dan maar weten . Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lieve "hugs" voor Kitty, en je favoriete kleuren. En roze van Helmi...
  Hoe was de excursie? Ben ook net terug... Tot straks, gaan we weer in balans raken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie CAS kaart met een mooi ontwerp, Ellen. Je schoonzus zal hierdoor blij gemaakt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke stoere kaart! Lief dat je op zo'n dag aan haar denkt! Veel plezier met de projectweek.
  En stiekem moet ik wel een beetje om je lachen hoor. Schreef je bij mij dat je dacht ik nu nog meer kaartjes zou plaatsen, nu ik meer tijd heb...heb je gekeken hoeveel jij al geplaatst hebt ;-) Ik hou je bijna niet bij!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi 'Ellen'-kaartje: tekst en roze/oranje, helemaal jouw stijl!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kaartje voor je schoonzus gemaakt Ellen...mooi strak met leuke tekstletters.... heel lief om haar hier mee te steunen ...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De woordstans springt er uit en spreekt voor zich. Dit zal je schoonzus goed doen. Lief dat je dit maakt; het is zo fijn als mensen op dit soort dagen aan je denken. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lief van je Ellen....een kaartje kan heel veel met iemand doen!
  Groetjes,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat ga jij lekker Ellen, heb de laatste tijd wat berichtjes gemist vanwege klussen, werken en andere 'verplichtingen' maar kom nu de schade even weer inhalen :) prachtige kaarten heb je gemaakt, zo'n virtuele hug doet goed!!

  BeantwoordenVerwijderen