donderdag 29 januari 2015

You're my cup of tea

Pffff, wat kan het maken van een kaartje soms moeilijk zijn! Ik heb echt zitten worstelen om deze te maken. Heb me voorgenomen het mezelf niet meer zo lastig te maken ;) Wilde per se meedoen aan de challenge bij City Crafter. Dus moest er iets van een drankje op mijn kaart komen. Het enige wat ik kon bedenken was dit stempeltje van My Favorite Things. Maar voordat ik enigszins tevreden was met het resultaat is er behoorlijk wat in de prullenbak beland!
 
challenge:

15 opmerkingen:

 1. Het is een schitterend kaartje geworden Ellen, heel leuk dat stempeltje en ook de kleurtjes matchen heel goed met elkaar...
  en iedereen heeft wel een dat het wat moeilijker gaat....
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat herkenbaar Ellen :) maar het is je uiteindelijk gelukt een prachtig kaartje af te leveren!! Hele mooie compositie en wat een gave kleurtjes, vind hem echt heel gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, dus jij had ook een keer een volle prullenbak! Ik heb de mijne vandaag geleegd! Je kaartje is leuk, het heeft ff moeite gekost, maar, dan heb je ook wat...een geslaagd kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cirkels ....waar heb ik ze vandaag meer gezien?
  Wat een prachtig kaartje Ellen...ik heb toch altijd gedacht dat jij nooit moeite had om een kaartje te maken.....maar soms is het anders he! Het resultaat is echt heel erg mooi. En met een volle prullenbak...daar maak ik lekker de kachel mee aan!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal 'my cup of tea', wat een leuke kaart! Jammer dat het zoveel moeite en materiaal heeft gekost....
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, dat kan soms zomaar. En je kaart ziet er niet uit alsof je ermee geworsteld hebt. prachtige kleuren combi en een heel leuk stempeltje!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Frustrerend is het als je bezig bent en het niet wil lukken.
  Maar - uiteindelijk wel en heel leuk nog ook! De aanhouder wint (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wonderful card! Thanks so much for playing along at CCCB!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Er is misschien veel in de prullenbak beland maar over dit kaartj emag je dan ook wel heel erg tevreden zijn ! Het is echt een toppertje hoor !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je mag dan geworsteld hebben....maar wat is ie gaaf geworden!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik snap wat je bedoelt.. ik kan mij er ook enkel aanzetten als ik echt inspiratie en zin heb..anders weet ik toch dat het niet lukt. Het is wel een mooie kaart geworden hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat is je kaart gaaf! Ik begrijp wat je bedoelt; ik kan soms uren "modderen"en kieper het dan ook nog weg. Maar het is gelukt en het is een prachtige uitwerking van onze challenge. Top! En superleuk dat je weer meedoet bij CCCB; dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Very pretty card! Great colors, image, and design!:-)

  BeantwoordenVerwijderen