zaterdag 31 januari 2015

Blendabilities

Tijdens de laatste workshop van Inge was er aan het eind nog wat tijd over. Die hebben we gebruikt om met de Blendabilities te oefenen. Zeg maar de copics van SU. Nu ben ik niet zo'n kleurder (vind kleuren gewoon hartstikke moeilijk), maar het was toch wel erg leuk om te doen. Zonde om met dit lieve afdrukje van Tiddly Inks niets te doen. Daarom er een heel simpel kaartje meegemaakt. Alleen nog een klein bannertje en een gouden vlindertje toegevoegd.
 

12 opmerkingen:

 1. Ahhhhh...en lief! Ik zou niet zeggen dat je kleuren zo moeilijk vindt. Dit is hartstikke goed gelukt. En inderdaad; zo'n kaartje heeft dan niet veel extra's meer nodig. Leuk!! Fijnn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haaa, daar is je creatie met blendabilities...ik zou zeggen...vaker doen! Hartstikke mooi geworden, tof, die felle kleuren met wit.
  Tot zo, gaan we ff een klus klaren in Andel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag 't al in mijn zijbalk, opvallend, een afdrukje bij jou te zien! Maar wat is ie leuk, SUpergoed ingekleurd! Tot zo....
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed gelukt! Heel leuk en wat een lief plaatje. Ik het geduld er niet voor om te kleuren, het is leuk en ontspannen maar toch vind ik het teveel tijd in beslag nemen... dus ik doe het nauwelijks.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel ander kaartje dan we normaal van je gewend zijn Ellen.....maar heel erg leuk gedaan. Ik ben ook niet zo'n kleurder terwijl ik als kind altijd aan het kleuren was....zo zie je maar! Het is leuk om soms een andere techniek toe te passen en dat is jou goed gelukt hoor.

  Groetjes en een fijn weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat schattig, een mooi kaartje met de witte basiskaart! En mooi gekleurd met de Blendabilities. Ik ben er ook geen ster in, maar heb een paar van die dingen en ga het leren. Ik vind bloemen namelijk wel leuk om te kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superschattig kaartje !
  Mooi ingekleurd hoor !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee ja inderdaad ee heel ander soort kaartje, maar daarom niet minder mooi hoor Ellen...ik vind dat je het lieve stempeltje heel mooi heb ingekleurd...
  TOPPIE!!
  groetjes en nog een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super lief kaartje Ellen en heel erg mooi ingekleurd, vind ik ook erg lastig hóór :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel schattig kaartje en mooi ingekleurd. 'k heb soms ook last met inkleuren,je bent dus niet alleen met dat probleem.
  groetjes en nog een prettig weekend
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf! Ben ook begonnen met het leren van kleuren......;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat zien we inderdaad niet vaak bij jou, maar het gaat je goed af! Het is een heel lief afdrukje dat je mooi hebt ingekleurd. Ben benieuwd of we nu meer gaan zien van je kleurwerk.
  Groetjes en geniet van je vrije zondag!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen