dinsdag 9 september 2014

Adventure

Vrienden van ons gaan verhuizen. En niet zo maar een beetje verhuizen, nee, ze gaan naar Houston! Das een eind weg en het wordt ongetwijfeld een heel avontuur. Zeker ook omdat ze met z'n tweeën vertrekken en hun kinderen, die nog studeren, gewoon in Nederland blijven. Ze hebben gezegd dat wij er nu een vakantieadresje bij hebben. Lijkt me wel wat om een keertje bij ze op 'bezoek' te gaan ;) Dit kaartje is om hen veel geluk te wensen in Amerika.

11 opmerkingen:

 1. Wat een enorme stap, dat verdient wel een kaart! Geweldig leuk zo, met die wereldbol! En een vakantieadresje...nooit verkeerd!
  Tot zo, pffff

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat is zeker niet om de hoek zeg....
  Maar je hebt wel een hele toffe kaart voor hun gemaakt ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeehhh...wat een avontuur en wat een leuk vakantieadresje :) wat een geweldig mooie kaart heb je voor deze gelegenheid gemaakt, leuk die wereldbol!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo! Dat is inderdaad niet naast de deur! Super leuke kaart zo met die globe. En die knalroze banner springt er echt uit!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke kaart heb je voor deze gelegenheid gemaakt. Leuk die wereldbol!
  Zo'n leuk vakantieadresjes is nooit weg ;)

  Tot zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo, dat is nogal een besluit, om te verhuizen naar de andere kant van de oceaan en je kinderen hier te laten! Een vakantieadres is altijd handig en leuk. Je kaartje is helemaal toepasselijk voor deze verhuizing. Het is zeker een avontuur.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave, toepasselijke kaart! Mooie spulletjes heb je gebruikt!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf die wereldbol erbij, een kaartje dat meegenomen zal worden! Poeh, moet er niet aan denken om zover weg te zijn van mijn kids en kleinkind, maar we zijn niet allemaal hetzelfde.Spannend voor allemaal en leuk zou het zeker zijn als jullie daar een keertje heen konden, ik ben twee keer geweest in Amerika, een prachtig land.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nooit weg zo een vakantieadresje! Je kaartje is prachtig! De combinatie van papier is prachtig en de globe is natuurlijk heel toepasselijk, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een toepasselijk kaartje Ellen.....zeker met de wereldbol ertussen.....zeer geslaagd! En inderdaad voor jullie weer een leuk vakantieadres erbij!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Das nog eens een eindje weg zeg. Jammer dat je vrienden zo ver weg zitten!
  Leuk kaartje heb je voor ze gemaakt! Je kaartje uit je vorige post vind ik ook onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen