vrijdag 3 februari 2012

naar Zürich
Vandaag gaan we onze zoon Bob naar Zwitserland brengen. Hij studeert Duits en gaat het komende half jaar in Zürich wonen en studeren. Uiteraard vindt hij dat helemaal geweldig! Hij heeft een 'verzoeknummer' bij mij ingediend. Kun je ook een boekenlegger maken? Natuurlijk kan ik dat! Dit 'skrepsel' is dus speciaal voor hem. Aangezien hij gek is op lezen (vandaar die boekenlegger) en ook veel van gedichten houdt, heb ik het Nostalgia-papier van Marianne design gebruikt. Uit de gedichtjes die daar op staan heb ik steeds toepasselijke stukjes gescheurd en die onder elkaar geplakt. De onderste regel komt recht uit mijn hart: Vergeet-mij-niet. Als we in Zürich zijn, krijgt hij zijn boekenlegger met daarbij wat Zwitserse franken. Geld kan een student immers altijd gebruiken en zeker in het dure Zwitserland!

challenge:
Divas by design #20 - anything goes (bookmark)
Party time tuesdays #53 - anything goes (bookmark)

7 opmerkingen:

 1. Leuk om iets op verzoek te maken en waarschijnlijk is het dan toch nog een verrassing... Mooie 'mannelijke' uitvoering!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is super!
  En wens hem daar veel plezier!
  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great idea. Thank you for joining us at Divas this week.
  Sarah-Jane xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zal Bob dat leuk vinden en veel aan je denken als hij zijn boekenlegger gebruikt! Nu zijn jullie onderweg...en hoop ik dat jullie drie een fijn weekend zullen hebben daar!
  Liefs Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veelzeggend en toch heel mooi! Hij zal daar wel een mooie tijd beleven!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. A very lovely card. Thanks for joining the Divas challenge.

  BeantwoordenVerwijderen