vrijdag 30 augustus 2024

CAS on Friday #291 - feathered friends


Goeiemorgen, welkom bij weer een CAS on Friday bericht. Vandaag start onze nieuwe challenge met als thema feathered friends. Mijn gevederde vriend is er eentje uit een set van Carabelle Studio: the heart and the bird. Zin om mee te doen? Helemaal leuk! Ook leuk als je nog even een kijkje neemt op ons blog. Daar vind je alle voorbeeldkaarten van het DT. Fijne vrijdag en alvast een goed weekend!

Stempel op reis #35


Er is weer een stempel op reis geweest! Het was natuurlijk niet voor niets vakantietijd ;-) De set is van Simon Says Stamp en heet Be Lovely. En Gerjon is degene die 'm heeft uitgezocht en verstuurd. Niet helemaal mijn cup of tea, maar dat is juist zo gaaf aan ons reizende stempel. Af en toe moet je uit je comfortzone. En dat is dan juist ook wel weer heel erg leuk.

Dit is 'm geworden. Kijk je mee bij de anderen?
Je vindt ze hier op blogger of op insta. Of op allebei ;-)

vrijdag 16 augustus 2024

CAS on Friday #290 - sentiment only card

Welkom bij een nieuwe CAS on Friday! En deze keer hebben we echt een hele leuke opdracht: maak een sentiment only kaart. Ik ben gek op woordstansen en heb er voor deze opdracht dan ook eentje gebruikt die meteen kaartvullend is. Ook zin om met tekststemples of woordstansen aan de slag te gaan? Doe dan gezellig mee! Neem ook een kijkje op ons blog, want daar vind je de voorbeeldkaarten van het DT. Goed weekend alvast, big hugs!

vrijdag 2 augustus 2024

CAS on Friday # 289 - two colors (and white or cream)

Vandaag gaat er weer een nieuwe challenge van start bij CAS on Friday. Two colors (and white or cream) is de opdracht deze keer. Zin om mee te doen? Hartstikke leuk! Neem dan vooral ook even een kijkje op ons blog om de voorbeeldkaarten van het DT te bewonderen. Fijne vrijdag!