dinsdag 29 juni 2021

Summer scrap swap 8 #1

Ook in 2021 gaan Mariken en ik weer verder met onze swap. Jaargang nummer 8 begint nu. Met een prachtig summer scrap swap pakket! Mariken heeft mij ontzettend verwend met mooie stempels, een stencil, gezellige inpakpapiertjes, washitapejes, kortom te veel om op te noemen. En zo leuk! Ook na al die jaren genieten we samen nog steeds enorm van onze swap.
De eerste opdracht die Mariken bedacht heeft luidt: maak gebruik van de stempelset 'Tournicoti' van Azoline. Ik heb het onderste stempeltje uit de set gebruikt en er een soort van grafisch kaartje mee gemaakt. Twee zelfs. Mijn vermoeden is dat het bij Mariken allemaal veel uitbundiger en kleurrijker zal zijn. En er is maar één manier om daar achter te komen. Op haar blog kijken! En dat ga ik meteen doen. Kijk je mee?


 

3 opmerkingen:

  1. Jaaa, leuk deze grafische kaarten! Dat vind ik zo gaaf aan iets maken met hetzelfde pakket, zo verrassend en inspirererend! Heb er weer zin in, ons 8ste jaar! Was toen echt een topidee van jou! 💗🤍💗

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een verschil!! Ik kom net bij Mariken vandaan en die heeft een kleurenuitspatting. Bij ou had ik CAS verwacht, en hoewel het niet 75% wit is (hoewel, als je al het wit bij elkaar zou leggen kom je best een eind) is het toch wel een beetje CAS, door het patrron blijft het op een of andere manier toch rustig.
    Leuk dat jullie het al zo lang volhouden. Het pakket is super!

    BeantwoordenVerwijderen