zaterdag 28 maart 2020

Love love meow

Ook Ilja en Joram hebben sinds kort twee kittens in huis. Eerst Tim en Hannelore al (klik) en natuurlijk hebben wij zelf ook twee katten. Erfelijk belast dus, die kinderen van ons ;-) In deze tijd van thuiswerken treffen die twee kleine katjes het: ze krijgen heel veel aandacht. In het echt hebben we ze nog niet gezien. Maar natuurlijk wel op de foto. Kijk, daar zijn ze. Beer & Vos.

13 opmerkingen:

 1. Leuk die poezenbeesten, zowel op jouw gave kaartje als in het echt. Wat zullen ze genieten van al die aandacht, spinnen in het zonnetje achter het glas...komt goed!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige katjes op jouw kaart! En de echte kittens zien er erg lief uit. Ze boffen nu inderdaad met al die extra aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super schattig kaartje Ellen...leuk gemaakt!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met een beessie in je buurt voel je je beter. (kinderen voor kinderen 1980)
  Je hebt een lekker vrolijke kaart gemaakt om deze 2 poezenbeetsen welkom te heten in de familie.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, wat lief😍😍.
  Leuk, d namen van de echte....los van elkaar stoer, maar ook bij elkaar past het mooi.
  Mooi kaartje maakte je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lieve katjes. Zowel de echte als die op je kaartje. Mooi gedaan weer!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lief....je hebt een mooi toepasselijk kaartje gemaakt Ellen!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah dat is superlief. Ik denk dat het klopt, wat die erfelijke belasting betreft. Bij ons ook...
  Je kaart is heel leuk! Grappige poezen zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaart Ellen, tof met die ruitjes op de achtergrond. Het brengt me op een ideetje voor een kaart (ik heb hier nog oud, verkleurd ruitjespapier liggen dat ik misschien eens kan gebruiken)
  De poezenstempels zijn kei leuk!
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh ja herkenbaar! Onze hond heeft ook de tijd van haar leven nu ze de hele dag geknuffeld wordt. En het heeft ook wel iets heel gezelligs zo een huisdier in huis. Zeker met twee jonge kittens verveel je je nooit!
  Je kaartje is weer super! Mooi die kleurtjes in combinatie met het strakke zwart-witte ruitje. En ook nog de namen erbij, helemaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat een droppies, zowel op je kaart las op de foto! Wij hadden vroeger thuis ook katten, en zelf heb ik er ook twee gehad. Maar daarna werd het een hond. Ook erg leuk. Nu hebben we geen huisdieren meer, of je moet de vissen, kikkers en salamanders in de vijver meetellen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk toch 2 van die poezeloetjes! Wij hebben er ook 2 rond hobbelen. 1 zwarte, zoals hier op de foto en een 'koe', net als Tim! Gek op die beesten.
  Leuk de kaartjes die je voor hun maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Echtscheiding en echtelijke doorbraak om uw huwelijk / relatie te redden van breakup en echtscheiding? u contact opnemen met Dr. Adeleke Via E-mail aoba5019@gmail.com Of bel hem direct of WhatsApp Op +27740386124. Hij heeft me geholpen en ik weet zeker dat hij je kan helpen.

  BeantwoordenVerwijderen