maandag 25 december 2017

Christmas #7

Iedereen druk met alle voorbereidingen voor het kerstdiner? Of ga je misschien uit eten? Of kun je aanschuiven bij familie of vrienden vanavond? Wat je ook gaat doen, ik wens je een hele mooie kerst samen met lieve mensen om je heen. Wij hebben vanavond ons kerstdiner. Met z'n dertienen zijn wij: kinderen met aanhang, mijn broer met zijn twee kinderen en mijn schoonouders. Alleen Nanette en Jelle ontbreken, want zij zijn in Zuid-Afrika. Wie er wel is, is Suzana, de vriendin van Bob. Zij komt speciaal voor de kerst overvliegen uit Oostenrijk. Het wordt een eerste kennismaking. Spannend voor ons, maar zeker ook voor haar. Al die 'vreemde' mensen, hihi.
Een tijdje terug alweer kreeg ik van Mariken de leuke 'Happy Holidays' kerst-minikit van Studio 92. Daar moesten natuurlijk ook kaartjes meegemaakt worden. Het is mijn laatste kerstserie van 2017 geworden. Vijf verschillende kaartjes, maar toch wel allemaal met een beetje dezelfde uitstraling.

 
 

14 opmerkingen:

 1. Ideaal, zo'n kit! En je hebt er leuke kaartjes mee gemaakt. Gezellig, kerstdiner met zoveel mensen. De 'nieuweling' zal zich vast snel welkom voelen. Wij hebben gisteren bij mijn zus gegeten. Vandaag een dagje thuis met het eigen gezin. Morgen krijgen we weer bezoek bij het diner. Vandaag ga ik rustig starten met de voorbereidingen. Fijne dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor die kaartjes! Wij vierden al kerst op zaterdag dus vandaag ga ik lekker de kerstkaartjes schrijven ipv maken! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige serie kaarten is dit! Ha, mijn boom staat vandaag ook op mijn blog. Hele gezellige eerste kerstdag en geniet van je kroost om je heen! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke reeks kerstkaartjes alweer !
  hier bij ons is het restjesdag... beetje uitbuiken van de voorbije 2 dagen (verjaardag en kerst), dus, rustig aan. =)
  fijne feestdagen nog
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke kit is het en wat een toffe kaartjes heb je gemaakt! Veel plezier met jullie familiediner en de ontmoeting met Suzana. Geniet van het samenzijn...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke serie! Ik mag beide kerstdagen werken ;-)
  Gezellige kerstdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaartjes Ellen! Leuke kit is dit, ik houd wel van deze kleurtjes. Veel plezier vanavond, deze vuurdoop voor Suzana wordt vast gezellig. Wij gaan zo dadelijk met mijn vader, zussen en hun families BBQen, hoop dat het een beetje droog blijft. De gluhwein staat al te trekken! Fijne dagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuke serie kaartjes! Die kit is ook erg leuk!
  En wat spannend voor Suzana en Bob. En voor jullie ook erg leuk weer uitbreiding erbij. Wij hebben morgen alle kids en aanhang hier aan het kerstdiner. Iedereen maakt wat. En we weten niet wat we krijgen, alleen wie welke gang verzorgt...
  Groetjes,GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kaartjes! Ik heb ook net mijn achterstand ingehaald en al je kaarten van de voorbije weken bekeken. Zoveel leuks bij elkaar! Fijne feestdagen nog!
  Groetjes, Nele

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je leuke kaartjes gemaakt met deze leuke kit. Het laatste kaartje is mjjn favoriet. Ik hoop dat jullie een gezellig kerstdiner hebben gehad.

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gave serie maakte je met deze kit, mooie kleurtjes ook! Ik hoop dat je een leuke eerste kennismaking was :) Spannend idd maar volgens mij werd ze warm ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toffe kleuren en mooie strakke kaarten! Hoop dat jullie een fijne kerst hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. The blog are the best that is extremely useful to keep.
  I can share the ideas of the future as this is really what I was looking for,
  I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much!
  หนังดราม่า

  BeantwoordenVerwijderen