vrijdag 22 september 2017

Hugs

Wij hebben weer een bijzonder weekend voor de boeg. Een verhuisweekend. Bob gaat na drieënhalf jaar Zürich verlaten. Hij heeft een promotieplek met beurs aangeboden gekregen in Salzburg. En dus gaat hij (met pijn in zijn hart) Zwitserland verlaten en de komende vier jaar in Oostenrijk wonen. En wij hebben aangeboden hem te helpen verhuizen. Oeps. En dat betekent vanmiddag met auto plus aanhanger van huis naar Zürich rijden. Morgen alles inladen, van Zürich naar Salzburg rijden, daar alles uitladen en Bobs nieuwe kamer inrichten. En vervolgens zondag weer van Salzburg naar huis rijden. 
Wat je allemaal al niet doet voor je kinderen ;-) Deze gepimpte reep van Tony Chocolonely laat ik voor hem achter in Salzburg. Als troost, voor als de heimwee naar Zürich en zijn Zwitserse vrienden even te groot wordt. Dan helpt chocola altijd. Zeker deze waar ook nog een vleugje stoofpeer (één van zijn favoriete Hollandse gerechten) in zit. Jullie ook alvast een fijn weekend!

19 opmerkingen:

 1. helemaal leuk ! past bij de wikkel !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onderneming, super leuk dat jullie op deze manier helpen verhuizen. Stoer hoor, dat hij nu weer in een ander land gaat wonen en werken. Goede reis en succes met sjouwen en opnieuw inrichten! Dit cadeautje is natuurlijk heerlijk, helemaal leuk doordat zijn favo ingrediënt er ook in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is niet "even een verhuizing" zeg.... wat lief dat jullie gaan helpen! Kunnen jullie ook meteen zien waar hij terecht komt, dat is wel fijn. Maar het wordt kilometers maken voor jullie.... Wat een stoere wikkel rond de reep (oh jee die smaak heb ik nog niet gezien, hmmmm). En ja, hij zal inmiddels goed gewend en ingeburgerd zijn geweest in Zürich, dat wordt opnieuw wennen. Maar dat lukt hem vast snel!! Succes voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Druk weekend voor de boeg, wat een onderneming! Gave wikkel heb je gemaakt, stoer en tof die bijpassende kleuren. En dan ook nog met een vleugje Hollandse emotie... ojee...
  Succes en rijd voorzichtig!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, dit wordt wel een heel speciaal weekend voor hem en voor jullie! Bob heeft gouden ouders, fijn dat jullie dit samen kunnen doen voor hem. En chocalade is altijd goed, en een hele troost! Voorzichtig aan jullie, liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie hebben een druk weekend voor de boeg zeg.. wel lief dat jullie hem gaan helpen! Die chocolade zal wel in de 'smaak' vallen, erg leuk versierd met die leuke wikkel! Succes met verhuizen van het weekend.
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze chocolade zal de verhuis heel zeker helpen 'verwerken'. Je koos voor een heel originele smaak. Leuke wikkel en tagje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja het is toch je kind hè...veel succes gewenst! Je creatie is super en leuk gekozen voor je zoon!
  Lieve groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat lief dat jullie Bob gaan helpen met verhuizen. Top ouders!
  Hopelijk vind hij daar snel zijn draai en kan hij daar ook lekker genieten.
  Deze reep met mooie wikkel zal daar vast een beetje bij helpen.
  Goeie reis en veel verhuis succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahhhhh.... dat is inderdaad anders dan en hele dag in Apeldoorn helpen verhuizen! Maar ja, voor je kinderen doe je (bijna) alles. Top!
  Je reep is weer ontzettend leuk ingepakt. Dat zal vast wel een beetje troost geven. Een promotieplek, daar heb je natuurlijk ook wel wat voor over! Maar mensen achterlaten is nooit leuk.
  Sterkte dit weekend en ik hoop dat het allemaal vlot zal gaan.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een reis gaan jullie weer maken dit weekend Ellen.....maar je doet alles voor je kinderen nietwaar?
  Een leuk presentje is altijd welkom....gaaf gedaan!
  Groetjes en een fijn(verhuis)weekend,
  Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Stoofpeer in chocola... je moet maar op het idee komen! De achtergrond van je wikkel is prachtig. Veel wit en dan die felle kleuren: top. Succes met de verhuizing!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij boft maar met zijn ouders, heel lief dat jullie hem helpen en dan ook zo'n gaaf troostcadeau ;) Maar kan me voorstellen dat het erg wennen zal zijn voor hem. Hopelijk gaat hij het in Salzburg ook naar zijn zin krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Jullie reizen wat af zo! Maar ja, het is voor je kind hè.. dan doe je dat ;-) En die Zwitserse chocolade moet hij dadelijk gaan missen maar de Nederlandse versie met stoofpeertjes maakt dat vast goed, en zeker met zo een prachtige wikkel eromheen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oei dat worden veel kilometers dit weekend. Je chocolade ziet er heerlijk en mooi uit!
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jeeeh Ellen jullie reizen wat af! Volgens mij hoef jij je nooit te vervelen :) Jullie kinderen boffen maar met zulke behulpzame betrokken ouders! En zooo lief dat je altijd weer met iets lekkers en moois klaarstaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat bijzonder Ellen, wat geweldig dat jullie dit voor hem gedaan hebben, hopelijk gaat hij het in Salzburg ook weer leuk vinden. En chocola helpt inderdaad tegen de pijn van het gemis van zijn vrienden..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooi! Het zijn heel wat km! Oma doet het ook een paar keer per jaar om ons te bezoeken. Het is een tocht, maar ook zij heeft het er voor over ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh wat heerlijk zo'n gigantisch blok chocolade ! Ik las in je post van gisteren dat jullie heel wat kilometers hebben afgelegd dit weekend ! Daar zullen jullie toch ook wel effe van moeten bekomen, maar het is zo, we hebben wat over voor onze kinderen !

  BeantwoordenVerwijderen