maandag 3 juli 2017

Craftliners challenge juli

Gisteren is op het blog van Craftliners onze nieuwe challenge van start gegaan. Deze maand willen we graag veel bloemen zien op je project. Ik heb een labeltje gemaakt met pluizenbollen erop. Je weet wel, van die uitgebloeide paardenbloemen. Het tagje heb ik gemaakt met een stans van MFT. Natuurlijk vinden we het hartstikke leuk als je meedoet aan onze challenge. Voor inspiratie kun je op het blog van Craftliners terecht!
Het tagje heb ik gemaakt voor aan een cadeautje voor Mariken. Van ons weekendje Brugge heb ik een klein fotoboekje gemaakt en dat twee keer laten afdrukken. Eentje voor mezelf en natuurlijk ook een exemplaar voor haar. Herinneringen, die zijn belangrijk. En zeker zulke leuke! Over herinneringen gesproken, het concert van Coldplay was echt zo waanzinnig goed. Nog nooit zo'n geweldig concert meegemaakt. Echt een belevenis met een hoofdletter B.

 
 

13 opmerkingen:

 1. Mooi !!!!!!
  En hoe leuk Brugge !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie dingen heb je weer gemaakt! En je hebt gelijk, mooie herinneringen moet je koesteren. Het Brugge boekje ziet er fantastisch uit. Ik zie jullie al helemaal zitten over 50 jaar, lekker bladerend in het zonnetje, latte erbij... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk tagje! En leuk, zo'n boekje! Mariken is er vast blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tag! En weer zo gaaf dat fotoboekje wat je voor Mariken hebt gemaakt. Herinneringen maken, dat is zeker belangrijk. Ik vind het heel bijzonder dat jullie zulke dikke vriendinnen zijn, collega's, hobbymaatjes en bij elkaar in de buurt wonen. Geniet ervan.... maar dat doen jullie al zo te lezen..
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf gemaakt. En erg stoer.
  De tag past perfect bij het leuke cadeau voor Mariken. Een blijvende herinnering aan dit mooie uitstapje.

  -xies- Renate.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, daar is mn prachtige boekje en mn pluizenbollentagje! En nagenieten doe ik zeker, bladerend door het boekje en kijken naar al het leuks wat we hebben gedaan! Wat heb ik genoten! Goed idee van Nicole, samen nog eens het boekje bekijken, herinneringen ophalen, met een latte erbij.....maar over 50 jaar?? Ik ga maar niet rekenen...xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed idee Ellen om een mooi boekje te maken van de dagen dat jullie samen in Brugge waren. Dat was vast heel erg gezellig! Ook de tag is erg leuk.
  Fijn dat bij jullie het concert zo goed was....het concert van Adele in Londen ging niet door! Maar onze zoon en schoondochter hadden verder een fantastisch weekend in Engeland!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende tag Ellen! Prachtige kleurtjes heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuk gemaakt, eens weer iets helemaal anders
  fijn dat je je zo vermaakt in ons belgenlandje hahaha, wij trekken vandaag richting nederland voor een dagje eindhoven
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie tag en wat tof om jullie herinneringen aan Brugge te bundelen!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super idee zo'n boekje. Het heeft een prachtig kaftje :)))
  Heel mooi label ook, gemaakt van een restje van hetzelfde weekend denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk idee, een herinneringenboekje! Mooi aandenken voor jullie allebei. Je label is mooi geworden!! Komt mooi uit op het donkere inpakpapier.

  BeantwoordenVerwijderen