maandag 20 februari 2017

It's your day

Vandaag zijn Katja (mijn 'oudste' vriendin) en Eelco 25 jaar getrouwd. 25 jaar! Das een kwart eeuw. Best lang dus. Ze is ook niet voor niets mijn oudste vriendin, hihi. Natuurlijk gaat er een kaartje hun kant op. Eentje waar de 25 duidelijk op staat. En toen dacht ik ineens: dit past wel bij de nieuwe challenge van Knutsels en Kadootjes! Er staat immers een soort van leeftijd op deze kaart.
Onze inloopkast is weer om door een ringetje te halen! Gisteren in 'pyjama' flink opgeruimd en weggegooid. Niet te geloven wat een boel er weg kan. Een mens bewaard ook gewoon altijd veel te veel. Of hebben jullie geen last van dat verschijnsel?

challenge:
Knutsels en kadootjes - persoonlijk (naam en/of leeftijd)

25 opmerkingen:

 1. Haha ja mijn inloopkast kan ook de helft leger zijn denk ik..... maar ja, plaats genoeg ;-) Je kaartje is mooi!! Leuk gespetterd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart !!!!
  En je "inkoopkast" leger maken ......
  Je kan ervan schrikken hoeveel er weg kan !!!!
  Laatst heb ik ook een pruimsessie ingelast !!!!!
  3 zakken naar de kringloop !!!!
  Zal wel weer goed terecht komen !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eh.....ja! Het is echt erg. Sommige dingen kan ik gewoon niet weggooien. Dat is bij mij een heel proces. Maar vandaag is er weer heel wat de container in en opgeruimd. Morgen als het weer het toelaat, het tuinhuisje onder handen nemen. Dat is een verzamelbak momenteel.... Er kan veel naar de rommelmarkt en ook weg, denk ik.
  Maar nu je kaart: heel gaaf! Mooie kleuren combi en zeker persoonlijk!
  Dank je dus voor het meedoen bij ons van K&K.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel herkenbaar Ellen....moet nodig ook de kasten eens ''uitmesten''haha!
  Wat heb je een leuke kaart gemaakt voor je vriendin....en inderdaad ook voor K&K.
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele gave kaart Ellen, leuk die aquarel kleurtjes rondom het cijfer 25!
  Heerlijk af en toe even flink ruimen...

  fijne avond liefs Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liebe Ellen
  Eine wunderbare Karte... die Farben gefallen mir sehr gut und leuchten super schön auf der dunklen Mattung. Toll!
  Liebe Grüsse Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gave kaart voor Katja en Eelco! 25 jaar, wow! En teveel spullen? Nooit last van...haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een leuke kaart is dit weer zeg ! Erg tof gedaan ! Ja ik ken het ook we houden te veel bij ! Ik heb wel vrienden die dat niet hebben, ze hebben erg weinig kasten en nergens rommel, ik vraag me steeds af waar ze al hun spulletjes bewaren !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele gave kaart, mooi! Afgelopen zondag weer een kastje met knutselspullen uitgezocht en gisteren een doos vol naar de mensen van de dagbesteding gebracht. Daar weer blije gezichten!
  En dan heb ik het nog niet over de opruiming in het bloemschiklokaal gehad ;-)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. WAt een mooie kaart voor je vriendin en haar man Ellen...Wat goed dat jij in je pyjama gewoon gaat opruimen. Pfff verzamelen, eh, eh, ik heb er ook last van. Gewoon veel te veel bewaren..Meestal komt dat wel als het weer wat beter wordt dat ik dat ga doen nu nog niet..Jij hebt weer heerlijk wat plek in je kasten. Bedankt voor het mee doen bij K&K. Groetjes ,Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi dit kaartje voor je vrienin haar 25 jarig huwelijk Ellen
  leuk gedaan met die cijfers zo...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je kaart is prachtig! Klinkt heel erg lang 25 jaar maar ze zijn zo om.
  Dank je wel voor je deelname bij K&K.
  En ik vind het fijn om te lezen dat ik niet de enigste ben die in haar pyjama opruimt. Ik mag dat ook graag doen. Daarna douchen en dan is alles weer fris en fruitig ;-)
  Lieve groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi die kleuren en de watercolor met spetters op de achtergrond! Wij bereiken dit jaar de 40 jaar bijna niet te geloven soms. Lekker joh, jullie kast weer opgeruimd en ja hoor... ook hier bewaren we te veel, ook al ruim ik af en toe goed op.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk kaartje.Ik bewaar ook wel wat, maar omdat we vrij klein wonen ben ik verplicht om regelmatig de kleerkasten uit te mesten. Regelmatig fiets ik met een volle bakfiets naar de kringloopwinkel. Vandaag ook weer , ondanks de regen, maar ze staan echt in de weg ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige kaart! Niet te zoet, mooi! En dat bewaren ken ik. Ik heb kledingstukken die ik al meer dan tien jaar niet aan gehad heb en die ik moeilijk weg kan doen. Ik denk dan toch dat ik het op een dag nog aan ga doen, ofzo ;) Maar hoe voller ons huis wordt met kinderen en hun speelgoed, hoe kritischer ik moet zijn.... ik ga het gelijk op mijn takenlijst zetten: kledingkast opruimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel herkenbaar; en ik ben dól op opruimen. Overtollige spullen geef ik weg, de kringloop of in de Kliko :) Een mens bewaart te veel en ik heb gewoon niet alles nodig. Daar kom je pas na jaren achter :) Je kaart vind ik super; niet te traditioneel en de kleuren zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk hè dat opruimen. Alsof je je hoofd ook even leegruimt.. Hoe meer ik gestrest ben hoe opgeruimder mijn huis. Gelukkig is het nu een rommeltje ha ha. Je kaart vind ik prachtig, zo een leuk idee dit, ik heb hem bewaard ter inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke kaart heb je gemaakt.
  Mooie kleuren heb je gebruikt.

  Groetjes Nelly (DT K&K)

  BeantwoordenVerwijderen