maandag 29 februari 2016

Simply wonderful

Mariken en ik zijn afgelopen zaterdag natuurlijk niet met lege handen naar Noord-Holland vertrokken om bij San en Inge te gaan knutselen. Voor Inge hadden we een cadeautje meegenomen, want zij was de volgende dag jarig (hieperdepiep hoera!). En voor San blauwe druifjes. Een beetje lente, als dank voor de gastvrijheid en de goede zorgen.
Een kaartje mag dan natuurlijk niet ontbreken. Dat maakt zo'n bloemetje nog gezelliger om te geven. Ruitjespapier van MFT is favoriet bij mij, zowel de Homespun Gingham paperpad als de County Fair Plaid. Te leuk en dus gebruik ik ze veel.
Mariken en ik hebben echt een supergezellige dag gehad zaterdag! Eerst even wezen flits-shoppen bij Bij Oma Dee. Daarna naar San en Inge. Eerst bijgekletst en genoten van koffie met gebak (ter ere van Inges verjaardag). Natuurlijk hebben we ook nog geknutseld, hihihi. Om vier uur vertrokken en toen nog even Enkhuizen in om bij Bedijs rond te kijken en hempcord te kopen. Topdag!

15 opmerkingen:

  1. Het was zeker een topdag! En jouw kaartje is ook top, zo leuk, die ruitjes. Met die prachtige vlinder is het een prachtexemplaar! Fijne dag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi ! Van jullie uitje geniet ik stiekem mee . Tof papier. Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kaartje, Ellen! Twee keer zo'n wit vierkantje uitstansen: dat idee ga ik onthouden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi kaartje, snap dat het je favoriete papier is, erg leuk! Fijn dat jullie een gezellige dag hadden, de lange rit is het dan meer dan waard!
    grtz. en tot morgen, Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo lief! De blauwe druifjes komen al uit! Het kaartje is zo mooi in deze kleurtjes!
    Dank je wel!! XX

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke dag hadden jullie, ik las het ook al bij Mariken. Het kaartje in ruitjespapier is zo schattig, een mooie vlinder!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leukerd, past helemaal bij de blauwe druifjes ;)

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuk kaartje in dat ruitje. Hou ik ook van. Jullie dagje klinkt echt weer heel leuk en gezellig. Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als je het niet erg vindt ga ik dit juweeltje liften; prachtig! Ik heb iets met stippen, strepen en ruitjes. Het papier vind ik super. Dat kaartje is een cadeautje op zich :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat was dus een heel gezellige dag met knutselen als thema en daar kan je alle kanten mee op. Zo ook het shoppen bij Oma Dee. Je kaart is mooi. Die vlinder is een blikvanger.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een lief kaartje ! Blauwe druifjes zijn zo leuk ! Ze brengen echt de lente in huis en daarna heb je er nog jaren plezier van als je ze in de tuin plant !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een idee, een wit vierkant op een wit vierkant :-) ik vind het super! En wat klinkt het inderdaad als een topdag zeg.... Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heel leuk Ellen dat jullie een gezellige dag hebben gehad zaterdag...een prachtig kaartje had je gemaakt voor de jarige...en daarbij die mooie blauwe druifjes ...Schitterend!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen