maandag 2 november 2015

Craftliners challenge november

Een nieuwe maand en dus weer een nieuwe challenge bij Craftliners! Deze keer is het de bedoeling dat je iets ouds op je werk gebruikt. Ik heb een set met oudere stempels van My Favorite Things te voorschijn gehaald: de Chalkboard Greetings. Al een tijd niet gebruikt en toch zijn ze eigenlijk nog steeds heel erg leuk. Ik heb deze oude set gecombineerd met mijn nieuwste MFT-aanwinst, de Blueprints Tag Builders 4 Die-namics. Ik ben gek op tags en labels, dus deze set 'moest' ik hebben. Papiertje komt uit de School-paperpad  van Craft Smith. En nu zijn jullie aan de beurt. Haal iets ouds te voorschijn en maak er een mooie kaart mee. Gezellig als je meedoet!
Als je meedoet, bedenk dan wel dat je minimaal één item uit het assortiment van onze sponsor Craftlines moet gebruiken om in de prijzen te kunnen vallen. Dat kan bijvoorbeeld iets zijn van MFT, Echo Park, BasicGrey, Taylored Expressions of Craft Smith. Papier, stans, stempel... maakt niet uit.

10 opmerkingen:

 1. Heel leuke kaart !
  Als ik een gaatje vind deze week, doe ik mee, ik heb nog 'oud' papier liggen van Basic Grey :)
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart ! Deze challenge wordt moeilijk voor me . Ik heb enkel wat papiertjes van een mft mal die ik leen van Ilse . Onlangs won ik stempels van aurelie . Voor de rest heb ik niet van al die merken . Maar ik heb wel pergamano inktjes en krijtjes van toen ik een tiener was , misschien moet ik daar iets mee doen ! En pergamano staat ook in de lijst ....
  We zien nog wel of het me lukt !!
  Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee, ik ga ook eens graven in de hoop oude spullen!! Geweldig kaartje, met jouw " oude zooi"...fijne dag, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart! Leuke tekst ook. Soms kom je tot de ontdekking dat je oude dingen hebt die je te weinig gebruikt. En dan voelen ze ineens weer als nieuw!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige mooie stempel is dat, mooi kaartje geworden!


  gr.LOuise

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje weer Ellen....en het label is heel erg gaaf!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie stempel! Chalkboard is weer helemaal verdwenen uit kaartenlamd. Blijft toch iets aparts die modeverschijnselen. Niet alleen in de 'echte' mode, maar ook in hobbyland. Je kaart is erg leuk! Grappig hoe je maar met een stempel, wat papier en een hartje+draad al zo'n effect bereikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk kaartje Ellen wat een mooie tekstlabel erop...KNAP gedaan weer!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie combinatie van oud en nieuw Ellen, gaaf je nieuwe aanwinst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gave kaart Ellen en superleuk om je eens in het echt te ontmoeten.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen