zondag 25 oktober 2015

So proud of you

Gistermiddag zijn we naar Antwerpen geweest voor de eedaflegging van Tim, onze oudste zoon. In juni haalde hij zijn masterdiploma in de geneeskunde. Inmiddels werkt hij al een aantal maanden in een ziekenhuis in Antwerpen. Maar die eed, die moest nog!

En vanmiddag vliegen Joost en ik naar Warschau. Daar gaan we op bezoek bij Bob, onze jongste zoon. Hij woont daar tot het eind van dit jaar. Daarna gaat hij weer terug naar Zürich. Voor ons een goede reden om nu in de herfstvakantie naar Polen te gaan.

18 opmerkingen:

 1. Ideale kaart !! Jij vertoeft regelmatig in Antwerpen , leuk ! Veel plezier in Polen !
  Veel plezier , Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een onwijs gave kaart! En wat een knappe en reislustige kinderen heb jij. Ik wil ook zo graag nog een keer naar Polen om het concentratiekamp te bezoeken (ik weet het, jouw bezoekje aan je zoon is gezelliger) maar het is een hele trip. Ga jij daar ook naar toe als je er toch bent, of niet? Ik hoop jou ook nog eens te treffen bij een workshop bij Bij Oma Dee, de ontmoeting met Colien en Mariken gisteren was leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen,
  wat een mooie stoere rechtuithethartkaart! Fijn dat het zo goed met de jongens gaat. Geniet lekker bij Bob in Warschau en van je vakantie!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart voor toch wel een bijzonder moment!
  Geniet van het bezoek aan je verre zoon!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeker een gaaf kaartje! En trots mag je zijn! Je hebt het maar druk met al je kinders ;-))
  Was leuk geweest als je er ook was geweest gisteren, gezellig om Mariken weer te zien en Colien natuurlijk.
  Wie weet zien we jou ook weer eens. Gezellig!
  Fijne tijd in Polen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf! Dat je trots bent op je zonen is helemaal terecht! Leuk hoor, dat ze het zo goed doen allebei. Heel veel plezier in Polen.
  Oja, je vroeg hoe ik de achtergrond gemaakt had van de witte kaart met rode bloem, dat is een Cuttlebug embossingfolder. Er staat helaas geen naam verder op.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ellen,

  Jullie vliegen ook van Hot naar Her.....wij gaan binnenkort ook weer!
  Het kaartje is prachtig wat je voor je zoon hebt gemaakt hij heeft een prachtige titel....daar kun je inderdaad trots op zijn!
  Veel plezier in Antwerpen en een mooie reis naar Warschau!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat je nog tijd overhoud om kaartjes te maken ;-) geniet van je vakantie dan geniet ik nog even van je mooie kaartjes. . .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow, echt een prachtige stoere kaart voor jouw knappe Tim!! Trots op hem zijn dat is zeer terecht, knap wat hij in die jaren in Belgie gepresteerd heeft!! Geniet van jullie bezoek aan Bob, heerlijk om hem weer te zien! Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om je herfstvakantie op deze manier door te brengen. En wat een stoere kaart!
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou daar mag je zeker trots op zijn, wat fijn dat je kinderen het zo ´goed´ doen hè?! En wat heerlijk dat jullie ze ondanks de afstand toch regelmatig bezoeken! Prachtige stoere tag heb je ook voor deze gelegenheid gemaakt Ellen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een schitterend kaartje heb je voor je zoon gemaakt Ellen...gefeliciteerd met de prestaties van je zoon...dat kan je echt trots op zijn
  en een fijne herfstvakantie met leuke bezoekjes naar je kinderen...


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Weer een hele mooie kaart heb je gemaakt! De kleuren passen perfect bij elkaar en het eind resultaat is lekker stoer. Geniet van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Stoere kaart voor Tim! Geniet van jullie vakantie in Polen....
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk om te lezen dat je zoons het zo goed doen. Geniet er van en veel plezier in Polen! Je kaart is prachtig; de eenvoud en het "strakke" vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. En trots mag je zijn, Ellen!!! Van harte met het welvaren van je zonen!
  Gave kaart!!!

  BeantwoordenVerwijderen